Forum

Topic: Extra Tool Met Killzone 2 Demo.

Anoniem's avatar

Hier een leuke tool die ik nog nergens heb gezien op internet en/of youtube.

pak je mes, en knife 1 of 2 x een mede soldaat van de Isa, dan valt ie gewond op de grond en begint te praten/schreeuwen. Loop naar hem toe, en je krijg de optie om Rondje te drukken. Druk op rondje en je krijgt een “tool” om je mede soldaat te genezen.

Credits by Qlimax.!

Veel plezier.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. Management - 1310 XP
  Dexter145's avatar

  De tweede keer dat ik de demo speelde zag ik ineens bij de mensen van mijn team die waarschijnlijk gewond op de grond lagen een kruisje boven ze, als ik dan op rondje drukte stonden ze weer op. De eerste keer kon ik dit niet, hoe ik dit voor elkaar heb gekregen weet ik ook niet 😛

 2. 1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Dat is iets dat gewoon kan in K2 :’). Dat werkt ook zo in de MP.

 3. 548 XP
  PotAFluX's avatar

  Dat is iets dat gewoon kan in K2 :’). Dat werkt ook zo in de MP.

  je moet dan wel medic badge hebben(zo was het in de beta…)

 4. 6677 XP
  Myx's avatar

  Grappig maar wat ik nou wil weten is hoe je die wrede gun krijgt waarmee je hoofden eraf kan schieten zoals in dat ene glicht filmpje.

 5. Redacteur - 1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  je moet dan wel medic badge hebben(zo was het in de beta…)

  medic badge was dacht ik alleen maar voor een soort ”zak” om mensen gewoon te healen.. niet om ze weer tot leve te make, die heb je gelijk.

 6. 1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Het is ook healen Global, want als je dat ben ben je echt dood.

 7. 281 XP
  ZyphoX's avatar

  Had het ook , wel vet. Zag in een interview ,dat Guerilla dat het eerst echt vet vaak voorkwam in de game. Toen lieten ze een paar mensen spelen , gewoon testen(buitenstaanders) en toen zeiden ze van dat dat niet leuk was. Uiteindelijk hebben ze het dus verminderd.