Forum

Topic: Bijdragen verwijderd

Anoniem's avatar

Ik heb even een account aangemaakt omdat mij anonieme antwoorden op topics worden verwijderd zonder een reden.

Het zit zo op diverse playstation 5 topics plaats een lid van deze site onder de naam “jimke” allerlei onzinnige uitspraken over microsoft xbox en ook heeft dat persoon een playstation 5 .
Deze persoon laat dat ook aan iedereen weten hoe fijn het is om een playstation 5 te hebben . En gaat opscheppen tegen anderen die niet een playstation 5 hebben kunnen kopen.

Als ik dan onder een anonieme reactie zeg dat hij gewoon aan het opscheppen is dan word mijn reactie paar uur later verwijderd. Ik scheld niemand uit en val niemand aan.
Heeft die jimke soms een voorkeurs behandeling ?
Ik vind het een irritante opschepper . Dat mag je niet zeggen in de reacties want dan word je reactie verwijderd.
Deze jimke heeft wel meer rare niet onderbouwde uitspraken gedaan over bijvoorbeeld microsoft / xbox.
Ik vind het een irritant laagdunkend persoon met geen respect voor anderen die naast playstation ook een xbox hebben.
Laat die moderator maar kijken naar het gedrag van dat persoon inplaats om anderen te muilkorven omdat kritiek op die “jimke” niet mag blijkbaar.
Moderator van lik me vestje.

5 reacties

 1. 45 XP
  Tranquilo's avatar

  Dude, het lijkt me nogal logisch dat hier PS fanboys tussen zitten. De site heet tenslotte PSX sense. En wat is er mis met dat iemand aangeeft blij te zijn met z’n PS5 en dat het goed werkt? Als jij gaat zeggen dat iemand aan het opscheppen is voegt dan iig nog veel minder toe. Ik zeg niet dat het verwijderen van berichten altijd even goed zal gebeuren, maar je komt nou toch gewoon vrij gefrustreerd over mbt het mislopen van de console.

 2. Anoniem -
  Anoniem-3295's avatar

  Iedereen heeft het recht om zijn mening te laten weten, mits dat op een gepaste manier wordt verwoord. Wat jij blijkbaar doet (iemand op de persoon aanvallen door diegene een irritante opschepper te noemen), wordt volgens mij op geen enkel forum gewaardeerd.

  Gewoon negeren die comments. Lekker boeiend.

 3. Anoniem -
  Anoniem-2287's avatar

  Hier hebben al meer mensen om lopen zeuren. Het is eenmaal zo dat Sense zonder enige reden berichten verwijderd waar 120% niks mis mee is, en berichten met bv scheldwoorden erin als [email protected] blijven gewoon staan ‘sterker nog ze doen er ook zelf aan mee’. Ik heb de persoon in kwestie toen ook hierop aangesproken.

 4. 10 XP
  jacco123's avatar

  @Anoniem-3295: Ik val niemand aan .Dat maak jij er van.
  Deze site staat gewoon toe dat er personen zijn die gewoon anderen lopen te jennen .
  Want dat is het gewoon . Jennen . Meer niet . Zo van ik heb lekker die playstation 5 en jij lekker helemaal niks zo is die jimke .
  Dat mag wel maar dan niet raar opkijken als meneer er zelf op word aangesproken dan gaat ie lopen te klagen bij een moderator en een uur later is mijn reactie verwijderd.Zo werken ze hier.

  De man praat totale onzin over andere mensen die bijvoorbeeld een Xbox one of series X /S hebben.
  Onwaarheden . Niet onderbouwd .Minderwaardige taal uitslaan naar anderen die geen playstation gebruiken .
  Daar stoor ik mij aan omdat ik zelf ook een xbox heb voor erbij.
  Je kan zelf opzoeken hoeveel rare onzin dat sujet hier rondstrooit .Inplaats van om mij aan te vallen in die post van je .
  Zeker een familie lid van die jimke?
  Ik hou er niet van als er lui zijn die onwaarheden opschrijven over de consoles van andere mensen en dan ook nog lopen te klagen bij een moderator.
  Laat die lamlul dan ook dan zelf eens hier reageren als ie zo flink is .

 5. Management - 5168 XP
  M4GN3T's avatar

  @jacco123: Sorry maar ik heb net berichten van jou moeten verwijderen met teksten als “vieze xbox basher” en “Ga maar gauw lopen janken bij een moderator” gecombineerd met “kwal.”. Als dit het type berichten zijn die je op PSX-Sense wilt plaatsen dan heb ik liever dat je sowieso een andere community zoekt. Je hebt je respectvol op te stellen naar elkaar en dat is dit niet.

  Verder is het onderdeel van het moderatiebeleid dat valse feiten worden verwijderd of aangepast, omdat we een verantwoordelijkheid dragen richting de lezer accurate informatie te verschaffen. Als er in de comments dan ook claims worden gemaakt die herleidbaar onjuist zijn, worden deze weggehaald of aangepast met de notitie dat het een gerucht is.

  Verder heeft dit topic niet zoveel zin, dus sluit ik deze. Wees wat liever voor elkaar, scheelt een hoop.