Forum

Topic: Call of duty modern warfare 2 remasterd

Anoniem's avatar

Ik heb dit spel gekocht in de play store. Nu wil mijn zoon de game spelen op zelfde ps4 maar onder zijn account en dit gaat niet. Krijg een melding geen licentie en verwijst me naar de play store waar ik weet dit spel moet kopen. Weet iemand waarom hij niet met zijn eigen account kan spelen. Het is een single player game dus ps plus lijkt me niet nodig

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-8014's avatar

  Online aankopen zijn account gebonden, anders kunnen bv 100 verschillende mensen (met verschillende accounts) gebruik maken van 1 online aankoop.

 2. Anoniem -
  Anoniem-5566's avatar

  @Anoniem-8014: Normaal gesproken moet je games die geïnstalleerd zijn op een console gewoon via alle accounts die daarop staan kunnen spelen zonder een aparte licentie te moeten kopen per account. Zolang het account die de game heeft gekocht op primair staat, dacht ik.

 3. Anoniem -
  Anoniem-4039's avatar

  Stel het account waarop je de game hebt gekocht in als primair account.

 4. Anoniem -
  Anoniem-8033's avatar

  account van jou inderdaad op primair zetten op de ps4. Dit kan ergens bij je instellingen dan kan het inderdaad op de acc van je zoon gespeeld worden. Als je er niet uitkomt even googlen of youtube checken naar primary account ps4