Forum

Topic: CoD IW Legacy 2e hands?

Anoniem's avatar

Hallo,

Ik zou graag weer eens cod spelen en het liefst de remastered mw. Nu is mijn vraag als ik een 2e hands fysiek legacy versie neem kan ik de mw remastered code her gebruiken? of is het zo dat die niet meer gebruikt kan worden? Dus verplicht om nieuw te kopen?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. 424 XP
  Kuroda's avatar

  Over t algemeen is zo’n code maar 1 x in te voeren, en ik denk dat t internet ook wel vol had gestaan met codes als je deze vaker kon gebruiken. Zou t dus alleen doen als je zeker weet dat de code nooit gebruikt is.

 2. 86 XP
  johnny31's avatar

  Dat is ook zo. Maar ik dacht omdat je het niet zonder de IW cd kunt spelen is het misschien aan de cd gebonden key. Misschien kan iemand anders bevestigen hoe het echt in elkaar zit wil nog steeds geen volle bedrag betalen voor dat spel ivm IW die ik NIET ga spelen.

 3. Anoniem -
  81.18.252..xxx's avatar

  vergeet het maar. 2e hands werkt hij niet. Je moet MW op je account activeren, hij staat als free-to-play in de store, maar bij de prijs staat niet beschikbaar als je geen code hebt om er toegang tot te krijgen. Of je nu de cd hebt met IW erop of niet, zonder ONgebruikte code kun je hem niet spelen. Hij is hier en daar al voor € 55,- te vinden als je een beetje zoekt. Succes. 🙂