Forum

Topic: Destiny 2 – Expansion pass?

Anoniem's avatar

Hi there,

Ik twijfel of ik de expansion pass zou kopen voor Destiny 2.
Bevat de expansion pass ALLE expansions die gaan uitgebracht worden? Of gaat er een 2e expansion pass worden aangekondigd?

Er sta mij iets van voor dat bij Destiny 1 er 2 expansion passes waren aangekondigd, maar ben niet zeker :/

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. 424 XP
  Kuroda's avatar

  Dat is volgens mij nog niet duidelijk, ik wacht het nog ff af

 2. 6351 XP
  7th-son's avatar

  Bevat alle dlc van seizoen 1,het eerste jaar dus waarschijnlijk

 3. 1783 XP
  Aenea's avatar

  Dat is voor de eerste 2 expansions. Aangezien die binnen 1 jaar uit komen en de game 3 jaar mee moet zullen er zeker meer komen.

 4. 4300 XP
  Peter01's avatar

  expansion passes zijn soms al irritant, want je weet niet altijd hoeveel content er bij komt. maar dat er twee passes komen voor 1 spel is absurd. het hele concept van een expansion pass is dat je voor 1 schappelijke prijs ALLE dlc erbij krijgt.

 5. 6351 XP
  7th-son's avatar

  @Peter01: waarschijnlijk is het ook schappelijk (als je het vergelijkt met deel 1), daar was het ook duur de eerste paar uitbreidingen.

  Er staat overigens erg duidelijk in de omschrijving wat de de expansion pass inhoud in de ps store : krijg toegang tot expansion 1 en 2.

  Ik denk persoonlijk dat die ongeveer hetzelfde gaan inhouden als die van deeltje 1, te weinig. Al hoop ik het natuurlijk niet