Forum

Topic: Destiny 2

Anoniem's avatar

Misschien dat ik het niet goed gezien heb, maar volgens mij is het forum nier doorzoekbaar. Ik zocht naar oude berichten over Destiny om te zien of nog een psx clan of iets dergelijks was.

Ik heb vandaag destiny besteld en hopelijk nog op tijd voor de release datum. Zijn er nog andere mensen die het spel besteld hebben? En wat zijn je verwachtingen van het spel? Ik heb helaas de beta niet kunnen spelen, dus ik ga er helemaal blanco in. Ik hoop dat het net zo’n top spel wordt als het eerste deel.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. 1786 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  Forum doorzoeken en andere posts doorzoeken gaat via dezelfde zoekfunctie. Maar dan krijg je inderdaad bijna geen resultaten 😛

 2. 7 XP
  FirFly1994's avatar

  Heb hem ook gepre-ordered
  Ben zelfs zo gestoord geweest om de CE te bestellen 😀
  Had geluk want mijn Game Mania zou er maar 2 binnen krijgen

 3. 424 XP
  Kuroda's avatar

  Ik heb m al gepre load maar de timer loopt pas dinsdag op woensdag af. Ik stap er ook blind in maar als je een lid voor je fire team zoekt, mn profiel is Ekuab.

 4. 1184 XP
  chris65's avatar

  Ik zie dat mijn bestelling nog in de wacht staat. Hij is dus niet verzonden. Hopelijk krijg ik hem morgen wel op tijd …. spanning stijgt

  update: ik zie net dat de ps plus games online staan. Die maar even dowloaden … mocht destiny er nog niet zijn kan ik met rigs aan de slag

 5. 1184 XP
  chris65's avatar

  Ik kreeg gisteren een bericht dat hij op de post zit. Ik zit nu wel een moreel en ethisch dilemma. Ik ben thuis aan het werk en ga vanmiddag weg …. wat nou als hij in de morgen op de deurmat valt 😉 Dan toch een uurtje vrijnemen?