Forum

Topic: Deus ex mankind divided season pass gekocht maar geen toegang tot system rift en criminal past

Anoniem's avatar

Zoals in de topic titel al aangegeven: ik heb de season pass voor mankind divided gekocht in de aanbieding (11,99€) maar heb geen toegang tot de twee DLC pakketten System Rift en A Criminal Past. Hij download wel alle andere pakketten (wapens/praxispunten) maar zegt dat ik geen toegang heb tot beide expansies.

Als ik zoek bij Jensen\’s stories zie ik system rift staan met het woord gratis erachter maar ook een slotje. Bij A criminal past staat niets maar als ik er op druk dan gebeurt er dus niets. Ook zie ik in de PSN store nog steeds prijzen bij de expansies staan terwijl ze gratis moeten zijn omdat ik dus de season pass heb. Als ik er toch op druk zegt de store dat het product nu helaas niet gekocht kan worden…

Weet iemand met wie ik contact moet opnemen? de PSN store/Klantenservice of Square Enix zelf?

Alvast bedankt!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1. 1786 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  Misschien kun je nog proberen om je licenties te herstellen, kijken of dat werkt.
  Met Square Enix contact zoeken heeft geen enkel zin.

 2. 518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  @Scrappy-_-coco0: Dankje voor je antwoord. Ik heb inmiddels de klantenservice van sony gebeld en zij hebben me ook geadviseerd om de licenses te herstellen. Dit heeft inderdaad geholpen!

  topic kan op slot!