Forum

Topic: E3 – Gedachten topic!

Anoniem's avatar

E3 is weer begonnen en de ene aankondiging is nog klaar of de volgende leak is al binnen!

Dus wat valt je op dit jaar? wat is jouw grote verrassing? waar keek je van op? Wat zijn jouw gedachten over de E3?

Deel ze met de rest!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

8 reacties

 1. 424 XP
  Kuroda's avatar

  Had graag meer van mass effect gezien maar de rest bevalt me prima!

 2. Anoniem -
  94.215.29..xxx's avatar

  Heb beide persconferenties tegelijk afgespeeld (die van sony en MS).
  Jezus zeg..!!! mijn ogen vielen de hele tijd richtig sony. MS liet veel beelden zien die ze op de pc niet eens waar maken.

  Sony alleen maar games games games en een live orkest, MS alleen maar Bla Bla en een hoop saaie games.

  De grote verassing? alle PS4 games en Resident Evil 7.

 3. 262 XP
  dnmw2705's avatar

  Ik vond alles er tegen vallen. Er zijn voor mijn gevoel geen gigantische veranderingen in games en consoles aangekondigd.

 4. 1243 XP
  A Gamer's avatar

  Vooral de persconferenties van Sony en Ubisoft zijn me goed bevallen. Sony heeft in een uur meer laten zien dan Microsoft in anderhalf uur, de gamevideo’s bleven maar op je afkomen. Ik heb na deze persconferenties inmiddels toch wel veel zin in Horizon en de nieuwe Ghost Recon gekregen. VR ziet er ook erg goed uit, hoewel ik niet weet of ik het wel comfortabel vind om horrorgames als RE in VR te spelen, maar dat moet nog blijken! Andere games waar ik naar uitkijk zijn Become Human, God of War, Battlefield 1 natuurlijk, en ik merk dat ik (geheel tegen de publieke opinie in) de nieuwe Call of Duty er erg tof uit vind zien. We Happy Few is ook een game waar ik wel meer van zou willen zien.

  Teleurstellend vind ik wel dat Microsoft al 2,5 jaar na lancering van de huidige generatie de volgende generatie aankondigt. Dat komt erg snel. Men beweert wel dat alle Scorpio-games tevens op de XB1 speelbaar zijn, maar ik vraag mij dan toch af waarom iemand dan überhaupt de duurdere Scorpio zou willen kopen? Ik ben benieuwd wat hun plannen hier nu precies mee zijn. Daarnaast had ik toch graag Rockstar nog bij Microsoft of Sony zien verschijnen om eindelijk een nieuwe game aan te kondigen, want GTA V kennen we nu wel. Ook ben ik echt wel klaar voor een nieuwe Splinter Cell, had eigenlijk wel verwacht dat Ubisoft daar de persconferentie mee zou afsluiten.

  Al met al heb ik in ieder geval niets te klagen over deze E3. Ik had er geen verwachtingen van, dan kan het alleen maar meevallen, zo blijkt 🙂

 5. 1152 XP
  Actie94's avatar

  Voor dat Sony begon had ik echt het gevoel dat het een slecht jaar ging worden. Er werd bijna niks spectaculairs aangekondigd en ik zou dus uiteindelijk met drie titels het jaar gaan doorlopen.
  Echter kwam Sony keihard binnen, op vr games na wil ik bijna elke game spelen die ze daar geshowed hebben.

 6. 93 XP
  Droge poepsteek's avatar

  Ik vond dat ea er de kantjes vanaf liep, met een uur lange stream van bf1 gameplay door celebs. Xbox vond ik het beste, totdat sony kwam jesus christ wat heeft sony even staan huishouden daar… de presentatie was perfect, live muziek, epische opening, en ik heb geen moment gedacht aan een plaspauze.
  De games die mij het meest zijn bijgebleven zijn: Ghost recon wildlands, Steep, happy few, days gone, detroit en death stranding.

 7. 1 XP
  Jen's avatar

  Mij bevalt het ook goed! Kijk uit naar: Detroit,Resident evil 7,Cod remastered,Death stranding. (^_^)

 8. 5795 XP
  tyger1's avatar

  Ik heb gezien dat Sony een schow zonder blabla en veel games getoond heeft .
  Sony wint de E3 beurs ik had die van MS gezien en vond die de beste in jaren maar 6 uur later werd ik weggeblazen door de Ps4 persc .
  Wat me wel opgevallen is dat schow romdom E3 weggenomen is kwa beleving gewoon een zaal een groot scherm en gedaan minder info , en veel games die niet aan bod kwamen .
  Zo heeft EA al aangegeven geen persc op de E3 te doen de volgende jaren ,