Forum

Topic: Final Fantasy XV – Engels of Japans?

Anoniem's avatar

Aangezien morgen de game uitkomt heb ik een vraag een de community. Gaan jullie de game met Engelse of Japanse audio spelen? Zelf zit ik nog te twijfelen omdat ik beide dubs van goede kwaliteit vind, daarom hoop ik door jullie antwoorden een keuze te kunnen maken.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. 424 XP
  Kuroda's avatar

  Ik speel in t engels. Niet dat het me niet mooi lijkt in het japans, maar ik kan geen japans dus dan zou ik de ondertiteling de hele tijd moeten lezen en mis ik misschien wat op t scherm.

 2. 351 XP
  Raigara's avatar

  Eerste keer sowieso in het engels en 2e keer of misschien halverwege de eerste run veranderen naar japans. Van allebei maar eens even proberen :D.

 3. 568 XP
  TheKid's avatar

  @Raigara: Eens, ik doe een 2e playthrough waarschijnlijk wel op Japans, maar nu houd ik het wel even op Engels, bevalt prima namelijk. Beter dan voorheen.

 4. 588 XP
  Zuko's avatar

  Japanse stemmen met Engelse ondertiteling klinkt voor mij toch het beste.

 5. 365 XP
  BONKER's avatar

  Japans met subs, komt meer authentiek en vind Japans heerlijk klinken bij de stijl.

 6. Anoniem -
  94.215.29..xxx's avatar

  Had het op JP staan maar heb het naar Engels verandert omdat ik anders te veel naar de ondertiteling moet kijken.

 7. 334 XP
  CloudStrifeNL's avatar

  Ik heb hem gespeeld in het Japans. Wel met de engelse ondertitels aan. Helaas komt dat niet altijd overeen met wat er daadwerkelijk gezegd wordt voor zover ik kan inschatten. Maar ja, mijn Japans is ook niet heel goed. Vind de voice actors gewoon beter. Misschien wel daarom 😛