Forum

Topic: Games kopen eBay

Anoniem's avatar

Hallo, ik heb gisteren een ps4 aangeschaft, en ik zag dat er op eBay soms goede deals zijn met games. Ze komen dan meestal uit Engeland, werken deze dan gewoon goed op mijn ps? En als ik dan bijvoorbeeld Horizon Zero Dawn koop, kan ik dan later de dlc kopen in de Nederlandse store?

Alvast bedankt,
Pascal

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. Anoniem -
  86.80.238.xxx's avatar

  PS4 is regiovrij en kijk ook eens op budgetgaming.nl zoeksite voor games

 2. 193 XP
  _BeaR's avatar

  Je moet altijd oppassen met Marktplaats, eBay en soort gelijken sites. Er zitten een paar niet te vertrouwen mensen bij. Maar je kan het kopen en spelen op je NL Playstation

 3. 351 XP
  Raigara's avatar

  Ik heb Helldivers gekocht van de UK e-bay en deze werkt gewoon perfect.

 4. 76 XP
  Iveaux's avatar

  Zit geen regio meer op de PS dus dat kan gewoon. enige waar je voor moet uit kijken is dat je binnen de EU blijft, daarbuiten moet je snel invoerrechten betalen.

 5. 6351 XP
  7th-son's avatar

  @Iveaux: dit is niet waar.
  De ps4 is wel regiovrij, maar als games buiten de EU haalt, zul je toch echt de dlc van die landen moeten halen (Amerika, Australië, Japan). Anders koop je dlc voor Jan met de korte achternaam.

 6. 76 XP
  Iveaux's avatar

  @7th-son: wat er niet waar is aan mijn post weet ik dan niet zo goed… naast het feit dat er dus twee zaken zijn waar je over na moet denken. Ik waarschuw alleen voor de invoerrechten buiten de EU die je misschien moet betalen. kom je toch snel bedrogen uit

 7. 5290 XP
  stefan52a's avatar

  Black Friday komt eraan, misschien dat er wat tussen zit?