Forum

Topic: Geen major intel missies Ghost Recon Wildlands

Anoniem's avatar

Ik krijg geen major intel icons in het gebied Espiritu Santo!!
Heeft iemand toevallig die missies al gedaan? En zoja kan die mijn dan helpen, schijnt namelijk als je die dan via co-op activeert en de 1e missie opnieuw in co-op. De volgende keer wel bij mijn op de map zouden moeten verschijnen.
PSN: MichelGroot

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

11 reacties

 1. 567 XP
  Everlienne's avatar

  Heb je al geprobeerd om in je menu naar je map te gaan, helemaal uitzoomen. Als het goed is dan zie je al je enemy’s die er zijn, zoek het gebied en ga naar de enemy icon van je regio die je zoekt, dan zie je aan je linker kant een kolom met info. Druk op driehoekje, en via deze weg kun je dus missies vinden maar ook replay mission doen.

  Hoop dat je er wat aan hebt.

 2. 340 XP
  Michie's avatar

  @Everlienne: Nee werkt niet!
  Staan allemaal op locked, helaas!

 3. 567 XP
  Everlienne's avatar

  @Michie: laat maar even weten als je hulp nog nodig bent? Wil best de missie delen als je denkt dat daarmee je probleem gaat oplossen.

 4. Anoniem -
  144.76.14.xxx's avatar

  @Everlienne: thanks zou heel tof zijn als je me wil helpen, het schijnt namelijk te werken
  Michie

 5. 1285 XP
  Shavir's avatar

  @Everlienne: Ik in ieder geval wel, 🙂 Bedankt.

 6. 567 XP
  Everlienne's avatar

  @Michie: Ik ben blij dat ik je kan helpen, mijn psn Id Is het zelfde als psx-sense Id mocht iemand van jullie nog hulp nodig hebben dan voeg me maar toe.

 7. 567 XP
  Everlienne's avatar

  @Shavir: Heb jij ook hulp nodig Shavir met ghost recon?

 8. 1285 XP
  Shavir's avatar

  @Everlienne: Neen, maar ik vind het toch handige informatie. Wat vind jij van de game, rekening houdend met het feit dat de game nog regelmatig gepatcht wordt?

 9. 567 XP
  Everlienne's avatar

  @Shavir: Ik vond hem aan de ene kant helemaal geweldig, en aan de andere kant soms erg frustrerend. Vooral bugs zoals rebel oproepen en vehicle oproepen waar de tijd niet meer van af loopt erg irritant. Of de drone niet kunnen gebruiken en als gevolg de game opnieuw moet opstarten. een document in media luna regio bleef op 9 / 10 staan blijkt later dat het een bug Is maar dit zal allemaal denk ik wel er uit gepatched worden. Daar in tegen kun je in Ubisoft club je statistieken zien, zo heb ik 118 uur over gedaan om platinum te halen. Vond samen in co-op tactiek bedenken en uitvoeren helemaal geweldig. Heb van co-op het meest genoten. De map is enorm groot en vliegen Is super. de gadgets zijn een leuke toevoeging. Ben benieuwd wat we kunnen verwachten van de dlc’ s. En wat vind jij er tot nu toe van Shavir?

 10. 1285 XP
  Shavir's avatar

  @Everlienne: Ik zit nog niet zover, zit eigenlijk meer mezelf te hypen door er vanalles over te lezen zonder ook echt verder te spelen. Maar dat komt omdat ik erg bezig ben, en dan is het gemakkelijker om er op je mobiel over te lezen dan daadwerkelijk te spelen. Ik heb al met de helikopter gevlogen, en hoewel ik soms niet verder leek te geraken in de lucht heb ik dat nu gevonden. 🙂 Ik hou van de manier waarop je door je vizier kijkt en zelfs een knop hebt om anders door je vizier te turen. Verder doet vooral de ondergrond van de engine mij aan Far Cry 3 denken.

 11. 1285 XP
  Shavir's avatar

  Wat een vette game is het toch! 😀 En het vliegen lijkt wel wat van gta V weg te hebben maar toch niet helemaal, je moet echt hobbelen in de lucht om snelheid te maken. Van hoog naar laag, van hoog naar laag. De gehele game is gehuld in een soort van grauw/grijze-realistische filter. Je ziet dit vooral tijdens regenweer overdag. De Ghost Recon serie behoort realistisch te zijn, (net zoals de Hitman-games, die hebben ook zo’n semi-realistisch filter) en dat zie ik al aan die heerlijke, scheefgemetselde stenen muurtjes. Graphics soms wat ‘gewoontjes’ en soms prachtig. Yep, goede game. 🙂 🙂