Forum

Topic: Gta 5 transfer character

Anoniem's avatar

Hallo

Ik heb een vraag ik heb gelezen op internet dat het transferen van een character op gta van bijvoorbeeld ps3 naar ps4 niet meer werkt nu wil ik een ps4 kopen met gta alleen ik ga geen gta kopen als ik mijn account niet kan overzetten want dat duurt eeuwen om dan een dan een beetje fatsoenlijk geld te verdienen. Kan iemand het misschien voor mij uitproberen of het nog werkt? En als het niet werkt weet iemand dan een oplossing?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. 2825 XP
  True RPGGamer's avatar

  Gast je hebt al 5 forums achterelkaar geopend. Er bestaat ook zoiets als google he

 2. 49 XP
  samir237's avatar

  Als mensen zeggen dat het niet kan, ga het dan niet nog een keer vragen.

  mvg,

 3. 11 XP
  Bryan_123's avatar

  @True RPGGamer: ja en jij misschien niet dus ga niet als je je verveelt beetje zitten zijken hier

 4. 2825 XP
  True RPGGamer's avatar

  @Bryan_123: Okay heel die zin klopt nogeneens. Weer een apart ventje op psx sense. We hebben er daar al genoeg van. Dus zoek aub een andere site voor je domme vragen.

 5. 49 XP
  samir237's avatar

  @Bryan_123: En jij moet misschien leren om dingen die vanzelfsprekend zijn zelf uit te zoeken op bijvoorbeeld google.

  mvg,

 6. Anoniem -
  62.140.132.xxx's avatar

  @Bryan_123:

  Rockstar heeft aangekondigd dat het op 6 maart 2017 stopt met de mogelijkheid om een GTA Online-account van een PlayStation 3 of Xbox 360 over te brengen naar een PlayStation 4, Xbox One of pc.

  Het beëindigen van de mogelijkheid betekent dat spelers die na 6 maart Grand Theft Auto V kopen op een van de nieuwere consoles of de pc, niet meer in staat zijn om hun onlinevoortgang mee te nemen vanaf hun oude systeem. De beëindiging van de functie betekent dat het ook niet meer mogelijk is om accounts vanaf de PlayStation 4 of Xbox One naar de pc over te brengen.

  Gevonden via google volgende keer kan je zelf ook wel is even beter je best doen voordat je vragen stelt op het forum. Verder kijken dan je neus lang is noemen ze dat. Succes verder!

 7. 3 XP
  ViX_EleCtriX's avatar

  Eeuwen zal het echt niet duren, zorg dat je wat goede spelers hebt en je speelt in 1 avondje al genoeg bij elkaar. De juiste vrienden en ze geven je gratis auto’s. Een paar glitches verder en er staan miljoenen op je bankrekening.

  Dan kan je ook overwegen om die speciale editie te kopen zodat je meteen als CEO kan beginnen. Daarbij krijg je in verhouding tot de PS3 versie heel veel meer DLC. Ik heb zelf de PS4 gekocht puur omdat die updates niet op de PS3 verschijnen. Alle andere spellen speel ik bijna niet of soms helemaal nooit.

  Dinsdag komt er weer een update waardoor GTA blijft boeien. Ik zou als ik jou was naar de winkel rennen!