Forum

Topic: Hoe werkt COD legacy editie US ps store op EU server?

Anoniem's avatar

Beste allemaal,

Ik heb zojuist via de ps store COD legacy edition gekocht (mn vanwege mijn interesse voor MW remastered). Ik vroeg mij nu echter af: Wordt ik nu niet telkens aan US servers (of althans aan spelers in amerika) gekoppeld als ik straks het spel speel?

Ik weet dat ik hier misschien van te voren over had moeten denken maar ik ben toch benieuwd of een van jullie hier meer van af weet. Google en de playstation reddit laten me in ieder geval in de steek.

Thnx!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. 468 XP
  Therockbrothers's avatar

  Het maakt niet uit wat voor versie je hebt van de game, maar je word automatisch altijd ingedeeld met servers uit jou regio, dus je hoeft je nergens zorgen om te maken. Oh en veel plezier met modern warfare remasterd… Ik wil ‘m ook graag spelen, maar ik hou mezelf er van om daar Infinite warfare voor te kopen lol.

 2. Anoniem -
  144.76.14.xxx's avatar

  Het maak volgens mij tegenwoordig bijna nooit meer uit waar je het spel koopt ook niet met DLC.
  Maar veel plezier met MW Remastered ik heb hem ook vanaf het begin en hij bevalt echt goed. Zit gewoon weer met een glimlach COD te spelen.

 3. 2 XP
  R1nnegan's avatar

  Dank voor jullie reacties! en ja ik ben het met je eens wat infinite warfare betreft maar nu kostte die 53$ en ik wilde toch al enkele games van de us ps store kopen (mad max voor 8 dollar! bijv) dus heb de kleine gok gewaagd en best ok spel!
  Denk en hoop voor de rest van de werekd dat het spel ook zonder infinite warfare komt maar activision gaat hem wss helaas niet goedkoper maken dan 30€ dus dacht voor 23 $ infinite warfare erbij is ok (campaign en zombies is redelijk voor die prijs) dus dat is mijn motivatie haha