Forum

Topic: Iemand tips voor bij het vissen? (FFXV)

Anoniem's avatar

Het is voor mijn gevoel veel te moeilijk, heb er pas eentje kunnen vangen. Dus zijn er lui met nog tips en aanwijzingen o.i.d.?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

10 reacties

 1. 568 XP
  TheKid's avatar

  Dat beetkrijgen is wat verkeerd gaat, maar weet niet echt waarom..

 2. 468 XP
  Therockbrothers's avatar

  Vragen stellen over de game terwijl die niet eens uit is, hoe verwacht dat iemand hier dan het antwoord heeft lol. Ach, wees blij, ik moet nog 2 dagen wachten :(.

 3. Redacteur - 2324 XP
  Sensu's avatar

  Zodra een vis je lure ziet (als hij die desbetreffende lure interessant vindt), moet je steeds zachtjes naar links en rechts trekken (R2) met tussenpozen van enkele seconde. Soms is het moeilijk om de vis te zien, maar die achtervolgt je lure steeds. Zodra hij een ‘stapje’ naar jou toe zwemt, moet je eigenlijk weer één keer met R2 de lure van de wegtrekken.

  Zodra hij het aas neemt, moet je de linkerstick (volgens mij, kan ook rechts zijn – heb al ff niet meer gevist) in de kant bewegen die het plaatje aangeeft (hiervoor moet je best snel zijn). Vanaf dan moet je gewoon de stick in de richting sturen van wat er aangegeven wordt en R2 (gecontroleerd!!) om de vis naar binnen te halen.

  Als de vis springt, moet je weer de stick in de aangegeven richting bewegen zoals bij het beet hebben.

  Succes!

  @Therockbrothers: Zo dus.

 4. 468 XP
  Therockbrothers's avatar

  @Sensu: #triggered

 5. Redacteur - 2324 XP
  Sensu's avatar

  @Therockbrothers: Jij misschien. XD Ik speel deze game al een paar dagen, dus ondertussen ben ik ook nogal wat te weten gekomen over deze game. 😉

 6. 588 XP
  Zuko's avatar

  De sterkste vislijn kopen en alleen de vis binnenhalen als de vis uit het water springt,

 7. 468 XP
  Therockbrothers's avatar

  @Sensu: Ik bedoelde met die comment ook dat ik zogezegd triggered was, maar nu ik het opnieuw lees komt ’t een beetje onduidelijk over. Maar sws wens ik jullie wel veel plezier met de game hoor.

 8. Redacteur - 2324 XP
  Sensu's avatar

  @Therockbrothers: Was idd onduidelijk wie je precies bedoelde. XD Jij ook veel plezier over een paar dagen. Je zal denk ik niet teleurgesteld zijn ^_^

 9. 6351 XP
  7th-son's avatar

  @TheKid: Wat sensu zegt!
  Houd rekening dat je met binnenhalen wel de juiste kant op drukt met je linkerstick, en R2. Als dat icoontje er in het midden staat moet je wel R2 loslaten, maar wel je linker stick nog de goede kant op houden, anders breekt je lijn.

  @Sensu: Erg benieuwd naar je review!

 10. 568 XP
  TheKid's avatar

  @Sensu: Tnx a lot! Jij ook 7th-son!