Forum

Topic: Komt Activision met een stand-alone zombie game?

Anoniem's avatar

Het lijkt erop te wijzen dat Activision met een stand-alone zombie game zal komen. Niet alleen uit een financieel perspectief maar ook uit een fan-based perspectief klinkt dit logisch.

De grootste reden is dat Treyarch middels de laatste zombie DLC voor Black Ops 3 officieel hun huidige zombie story afsluit. Het lijkt mij niet dat ze helemaal stoppen met zombies want dat zou de enorme fanbase voor zombies erg jammer vinden. Het meest logische is dan ook dat ze met een nieuw zombie story komen.

Natuurlijk ook vanuit een financieel perspectief is het slim om door te gaan met zombies vanwege die grote fanbase, maar wat financieel nog aantrekkelijker is voor Activision is om een standalone zombie game te maken naast CoD.

Mensen krijgen nu wanneer ze CoD kopen ‘gratis’ zombies erbij. Natuurlijk moeten ze wel DLC packs kopen willen ze meer maps kunnen spelen. Maar wanneer er twee aparte games zijn die elk aparte DLC packs krijgen, dan is dat voor Activision veel meer rendabel natuurlijk.

Mensen die van CoD én zombies houden moeten beide games kopen en mensen die óf zombies óf CoD leuk vinden hoeven maar 1 game te kopen. Dit systeem zal Activision meer geld op leveren en is voor fans die van óf CoD óf zombies houden ook interessant, maar voor de mensen die beide leuk vinden natuurlijk niet.

Wat denken jullie?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

  1. 193 XP
    _BeaR's avatar

    Ik denk dat Treyarc alles in BO3 gaat zetten (dus Zombies Chronicles 2) en dat je alles in bo3 kan spelen.

  2. 4300 XP
    Peter01's avatar

    ik denk dat als ze er mee zouden komen, dat ze het dan allang hadden gedaan.