Forum

Topic: Mogelijkheden voor meer nieuws over Nederlandse Gamebedrijven?

Anoniem's avatar

Hallo beste lezers,

Hoewel ik al een aantal jaren met plezier op PSX-Sense mijn nieuws verhaal, is er wellicht een kleinigheidje wat ik graag meer zou willen zien.

Ik ben enorm fan van wat de Nederlandse gamebedrijven hebben gecreëerd, alleen blijft het soms een beetje onder de radar vliegen. Is er een mogelijkheid om hier meer over te lezen op PSX-Sense? En natuurlijk bedoel ik gespecificeerde games voor op PlayStation apparaten.

Dit is een persoonlijke opinie en mededeling, ik was benieuwd of ik de enige was. Er zijn ook natuurlijk artikelen die dit onderwerp wel beschrijven.

Bedankt 😉

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1. Management - 5073 XP
  M4GN3T's avatar

  Over welke bedrijven specifiek mis je het nieuws? Is wellicht iets om naar te kijken, maar zoveel zijn er volgens mij niet bezig voor de PS4 en PS Vita. Verder krijg ik ook weinig mails binnen van NL ontwikkelaars

 2. 173 XP
  Fouad's avatar

  @M4GN3T: Niks specifieks, maar in het algemeen lijkt het me wel interessant om hier in meer te verdiepen, zoals deze games toevoegen bij “releases” etc. Ik kan wel een soort lijstje per mail sturen met de laatste ontwikkelingen.

  Wat mij is opgevallen, is dat er meer ontwikkelingen plaats vindt voor de PS Vita dan PS4.