Forum

Topic: Monitor

Anoniem's avatar

Hallo mensen

Ik heb een vraag dit heeft niet zo zeer te maken met ps4 of xbox maar ik ben er net achtergekomen dan mijn converter van hdmi naar iets anders niet werkt en wil graah een nieuwe monitor of tv alleen kan nergens een beetje goedkope vinden weten jullie misschien waar ik goedkoop een monitor/tv vandaan kan halen?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1. 374 XP
  Qurx28's avatar

  Wat is je budget, Goedkoop kan voor verschillende mensen verschillende prijs ranges hebben? en wat zijn de eisen die jij stelt aan een nieuwe monitor?

  Aangezien je andere topic vermoed ik dat je monitor voor in ieder geval je ps4 is bedoeld. Dus in ieder geval moet het prima zijn om op te gamen (Dus bijvoorbeeld low latency en een resolutie hebben die de ps4 ondersteunt).

  Moet het een nieuwe monitor zijn (dus geen 2e hands)? Moet de monitor speakers hebben? maakt het formaat van je monitor wat uit? moet het full hd zijn?

 2. 97 XP
  Forestt_NL's avatar

  Ik raad je aan om eerst te bepalen wat je precies wilt. Aanbod is enorm namelijk.

  Wil je een monitor of tv?
  Hoeveel inch wil je dan?
  Is Full HD genoeg voor je of wil je al de stap maken naar 4k?

  Als je dat weet dan ben je er nog niet want dan zul je moet kiezen uit verschillende modellen/merken etc. met hun verschillende prijsklassen. Maar daarin kunnen de mensen uit dit forum je wellicht wel mee helpen.

 3. Anoniem -
  54.236.46..xxx's avatar

  je kan eens kijken op www.tweakers.net

 4. 1784 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  Mediamarkt, Coolbue en dergelijke webshops verkopen gewoon goedkoop monitoren. Als je aangeeft wat je budget is, hoe groot het scherm moet zijn etc…. zal er hier vast wel iemand zijn die even wat opties kan zoeken voor je.

 5. 2825 XP
  True RPGGamer's avatar

  Ga je nog een keer antwoorden? Of ben je weer iemand die speciaal een account maakt voor vragen op forums?

 6. 70 XP
  PSX-SENSE's avatar

  @Scrappy-_-coco0: nog bedankt heb er eentje gevonden en ontvangen