Forum

Topic: Op zoek naar nieuwe game

Anoniem's avatar

Goedemiddag allemaal,

Ik weet niet of ik hier helemaal aan het juiste adres ben, maar ik ben opzoek naar een nieuwe game. Recent heb ik Bolderland 3 uitgespeeld, daarvoor heb ik mij ontzettend goed vermaakt met Division 2, Lotr: Shadow of War, God of War, Spyro, Read Dead 2; Spiderman; AC: Origins, Farcry 5, Diablo 3, Horizon Zero Dawn; dat soort games zegmaar.

Op dit moment ben ik even zoekende naar een nieuwe game, voor september heb ik al mijn zinnen gezet op Marvel’s Avengers Earth’s, maar dat duurt natuurlijk nog wel even voordat die uit gaat komen.

Mijn vraag aan jullie nu, kunnen jullie games aanraden in de genre’s als bovenstaande games?

Heel erg bedankt voor voorhand!

Groet,
Stefan.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1. 284 XP
  donselaar's avatar

  je kan path of exile proberen, deze is gratis te downloaden in de store. Is een top down action rpg zoals diablo 2.

 2. 5795 XP
  tyger1's avatar

  Ik ben nu bezig aan GreedFall op ps4 en deze game ik misschien oud maar goedkoop en verslavend .
  Een 3de persoon RPG plaats de link :
  https://www.metacritic.com/game/playstation-4/greedfall

 3. 2825 XP
  True RPGGamer's avatar

  Ga naar de bol/gamemania/nedgame en zoek game genres waar je interesse in hebt.

 4. 2060 XP
  mantequilla's avatar

  dus ik ben niet de enige: ik heb alles uitgespeeld,en ging op zoek naar andere en oude spellen,ik vond uiteindelijk final fantasy xv,totally worth it.

  voor de rest moet je gewoon net als mij kijken naar elk jaar,begin maar van 2015 ofzo,man wat was dat een gruwelijke jaar voor gamers.

 5. 16 XP
  Sikje's avatar

  Ik zie veel vlotte actie spellen in je lijst. Beetje de blockbusters onder de games zeg maar. Dus eigenlijk ‘moet’ Uncharted 4 ook tussen staan en die is voor 10 euro overal te kopen

  Met Bloodborne speel je iets compleet nieuws, maar is wel een uitzonderlijk goed spel. Beste game op de PS4 tot nu toe en het heeft me voor altijd veranderd als gamer. Vooral als je een beetje van horror houdt. Days Gone is ook een topper. Maar voor zowel Bloodborne als Days Gone heb je wel geduld nodig. Monster Hunter World heeft me ook uren lang vermaakt.

  Een andere vette actiespel is Titanfall 2. Echt een heerlijke FP-shooter. En tot slot: Je kan natuurlijk altijd nog The Last of Us proberen. Oud spel, maar ongelooflijk goed.

 6. Anoniem -
  Anoniem-7782's avatar

  dragonball kakarot