Forum

Topic: Plants VS zombies GW 2 digitaal en disc

Anoniem's avatar

hallo luitjes, gek vraagje wellicht, maar ik share mijn acc op PS4 al heel lang met een maat van me. Ik heb de digitale versie van pvz GW2 maar mijn zoontje speelt het graag mee, echter kan hij via zijn account op mijn ps4 de game niet spelen en alleen te gast zijn in mijn tuin/graveyard. Met een derde persoon sharen gaat niet op de ps4. Nu wil ik de disc versie halen, zodat hij ook kan spelen via zijn account. Echter vraag ik me af, verlies ik dan mijn progressie van de digitale versie? Tweede vraag, heb digitaal de deluxe edition, werkt de deluxe dlc met de disc versie? Als iemand t weet, thanks!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. 3 XP
  Jan de man's avatar

  Laat je kind een echt game een keer spellen als antwoord op je vraag vaak worden save files over gezet naar de disc zo je kan de disc kopen maar je schiet echt niet mee op kan niet 100 zegen dat waar is maar op mijn andere disc drive system gaat vaak zo

 2. 439 XP
  Qurx28's avatar

  Je account staat als primair op de playstation van je vriend, dus alleen op jouw account (mits online) kan je de digitale versie spelen die jij op jouw account hebt gekocht.

  Indien je zoon exclusief op jou playstation speelt, zou je ook met je gameshare buddy kunnen regelen dat op zijn account hetzelfde spel aangeschaft word. Ik neem aan dat zijn account namelijk op jouw playstation als primair staat ingesteld. Als dat het geval is zou elk account of die playstation het spel moeten kunnen spelen.

  Ik weet het niet 100% zeker (dus hoop dat je meer replies krijgt) maar zover ik weet zijn digitaal en online voor het algemeen dezelfde versies (maar volgens mij niet altijd).

  Antwoord 1: ongeacht of het andere versies zijn of niet JIJ verliest in ieder geval niks aan saves, want het is niet alsof je de digitale versie niet meer hebt. Voor je zoon weet ik dit niet zeker, maar ik vermoed dat hij ook niks verliest.

  Antwoord 2: Ik zou uit gaan dat de DLC gebonden is aan jouw account. Dit betekend dat je er op jouw account gewoon bij kan, maar je zoon heeft de dlc niet als deze niet inbegrepen zit met de disc versie.

 3. 162 XP
  Shibito's avatar

  @Qurx28: Thanks voor de antwoorden, maybe de gok maar nemen. En echte games? GW2 is een hoop fun samen en hij is pas 10 dus šŸ™‚

 4. 439 XP
  Qurx28's avatar

  @Shibito: “echte games”? hoe bedoel je? ik heb toch niks gezegd over mijn mening over het spel of iets? Of ik met mijn dyslectische kop iets gezegd wat anders op te vatten is dan ik heb bedoeld?

  Naja het was in ieder geval niet mijn bedoeling. Iedereen moet gewoon spelen wat ie leuk vind šŸ™‚

 5. 162 XP
  Shibito's avatar

  @Qurx28: Nee joh, sorry, bedoelde aangaande reactie van Jan , boven jou;)