Forum

Topic: Primair console

Anoniem's avatar

Ik kan mijn ps4 niet als primair activeren op mijn account, omdat ik zogezegd al een andere ps4 als primair heb. Dit klopt niet want ik heb helemaal geen andere ps4 waar ik op geactiveerd ben. Ook online kon ik de andere niet activeren, want ik zou dit al gedaan hebben in de laatste 6 maanden (ook niet waar) en dus kan ik het niet opnieuw doen. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

10 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-3709's avatar

  haha iemand gebruikt jouw games

 2. Anoniem -
  Anoniem-4658's avatar

  Inloggen via playstation.nl en dan via je profiel naar apparaatbeheer, hier kun je apparaten ook activeren of deactiveren. Misschien kom je zo verder, en anders even contact opnemen met Sony.

 3. Anoniem -
  Anoniem-8259's avatar

  @Anoniem-3709: super grappig man…

 4. 6518 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-4658: hij kan dat dus niet doen, dat geeft hij aan.

  Ik ben bang dat iemand toch je account heeft.
  In dat geval je wachtwoord meteen wijzigen, en bellen naar Sony om te kijken of die je verder kunnen helpen!

 5. Anoniem -
  Anoniem-4382's avatar

  @7th-son: Hij geeft aan dat hij zijn console niet als primaire console kan instellen. En op de site heb je de optie om alles te deactiveren, wellicht kan hij daarna zijn console wel als primair instellen.

 6. 6518 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-4382: als je nou verder leest, en even goed kijkt wat hij zegt:
  “Ook online kon ik de andere niet activeren, want ik zou dit al gedaan hebben in de laatste 6 maanden (ook niet waar) en dus kan ik het niet opnieuw doen. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?”

  Je kan je console 1x per half jaar deactiveren via de site, wat hij bedoelt met online.

 7. Anoniem -
  Anoniem-8137's avatar

  @7th-son: Dat heb ik gelezen. Hij heeft het echter over activeren, en dit doe je per console apart. Je hebt ook een aparte optie om gelijk alles te deactiveren, als dit ook maar 1x in de 6 maanden mag dan houdt het idd op en zal die moeten bellen.

 8. 6518 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-8137: activeren doe je niet via de website, maar via de console zelf.
  Deactiveren doe je via de site, en uit ervaring kun je dat maar eens per half jaar doen. Dat was toen aangescherpt met de komst van de ps4 als ik mij niet vergis

 9. Anoniem -
  Anoniem-4231's avatar

  @7th-son: Voor activeren is er anders ook een optie op de site. Maar goed, als ook deactiveren maar 1x in de 6 maanden kan dan blijft alleen de optie bellen over.

 10. Anoniem -
  Anoniem-8080's avatar

  Normaal gezien moet je op die andere geactiveerde ps4 gewoon weer naar instellingen en je account als primair activeren en dan komt de optie deactiveren.
  Heb je geen toegang tot die andere ps4, dan kun je al je systemen online deactiveren.
  Dit kun je maar 1x per 6 maanden doen, dit is dus een laatste redmiddel.