Forum

Topic: PS VR game praatje

Anoniem's avatar

Hallo beste mensen,
Het lijkt mij leuk het hier te hebben over de games die er zijn en die we kunnen verwachten voor de PS VR.
Naar welke games kijk je het meest uit?
Wat voor RPG games verwacht je?
Welke shooter moet naar de VR?
Heb je eventuele tips ans tricks voor gebruikers met een VR?

Ikzelf ben benieuwd of we een standalone VR game kunnen verwachten van Battlefront, de VR missie is erg mooi en vermakelijk.
Verder hoop ik nog op een goede RPG game, wat zou gta in VR gaaf zijn!
Ook hoop ik op nog een goede shooter en een race game met betere games dan Driveclub VR heeft.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1. 151 XP
  Guitar_Hero's avatar

  De PS VR heeft me al heel wat mooie momenten opgeleverd. De games en demo’s die er voor beschikbaar zijn zorgden voor een (voor mij) ongekende ervaring.

  Ik kijk erg uit jaar Resident Evil 7, deze game zal volledig speelbaar zijn in VR, en als het doet wat de demo voorspiegelt dan kunnen dat een boel intense uren gaan worden.

  GTA zie ik zelf nog niet zo snel gebeuren. Het is een game met doorgaans vrij snelle actie, waardoor het in VR lastig bij te houden zal zijn, als je er al tegen kunt op gebied van misselijkheid. Toch laat ik meevraag overtuigen als er wel een VR versie van zou komen natuurlijk.

  Hoewel de meeste ervaringen zeer positief zijn voor me, heb ik wel tracking problemen bij Pinball FX2. Hoe ik mijn setup ook neer zet, het blijft drama tenzij je heel stil blijft zitten. Misschien heeft iemand nog een goede tip, maar omdat ik alleen last heb van deze problemen bij deze game, vraag ik me af of het niet aan de software ligt.

  Van mij mogen er nog veel games komen, maar ik zou ook open staan voor nieuwe controllers zoals bijvoorbeeld de aankomende gun controller.

  Hoe dan ook hoop ik op veel support van Sony om dit apparaat nog beter tot zijn recht te laten komen!

 2. 2156 XP
  Mrduckie88's avatar

  Ik ben zeer tevreden over de eerste VR bril van PS. Er is zeker ruimte voor verbetering, en dat is ook echt niet erg. Aangezien dit een nieuwe stap is.

  Maar er moet wel echt “fatsoenlijke” content komen, mijn interesse in de VR bril verwaterd….