Forum

Topic: PS4 Download issue vanuit web store

Anoniem's avatar

Misschien dat iemand hier een oplossing weet voor mijn issue.

Heb het probleem ook zojuist op het playstation forum (http://community.eu.playstation.com/t5/Ondersteuning-PS4/PS4-Download-vanuit-web-store/m-p/24622659)zelf gepost, maar wie weet is er hier iemand die een antwoord weet.

Ik heb sinds kort issues met het downloaden van gekochte games vanuit de web store.

Als ik een spel gekocht heb vanuit de playstation store via de webstore (dus niet op de PS4 zelf) en ik geef aan dat die deze moet downloaden naar de PS4 blijft de queue hangen op “waiting”. Het weigert om te downloaden tot dat ik de PS4 aan zet als ik thuis ben. Dan pas begint het te downloaden.

Dit probleem is nu pas sinds een anderhalve week. Voor die tijd heeft het normaal gewerkt en werd alles netjes gedownload naar mijn PS4 toe vanuit de webstore.

Zodra ik selecteer dat het spel naar mijn PS4 gedownload moet worden komt er een pop up boven aan de queue waarin het volgende wordt aangegeven:

“Je content wordt eenmalig gedownload zodra je je PS4 hebt ingeschakeld. Je kunt je PS4 ook zodanig instellen dat deze automatisch op updates en in de wachtrij geplaatste downloads controleert terwijl deze zich in de rustmodus bevind.”

Dit terwijl de PS4 al zodanig is ingesteld dat deze dit moet kunnen. Zoals ik al zei, is dat ik tot vorige week geen issues mee had.

Er lopen ook geen huidige downloads waar die op moet wachten ondanks dat ook wordt aangegeven.

Heb al van alles zelf geprobeerd om dit issue op te lossen, maar helaas zonder succes. En hoop dat iemand hier een oplossing heeft.

Ja:
– de PS4 staat in standby (rest)modus
– alle vinkjes staan aan die aan moeten staan
– de PS4 staat als mijn primary

Heb al geprobeerd:
– om volledig uit en aan te zetten
– Deactivate primary en activate als primary
– systeem herstel

Er is sinds vorige week ook niets veranderd in mijn thuisnetwerk. Dus ook dit heb ik uitgesloten.

Ben benieuwd wie hier nog een oplossing kan bedenken want ik ben door mijn oplossingen heen.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.