Forum

Topic: PS4 F1 Lokale Competitie snelste ronde

Anoniem's avatar

Hallo,
Ik ben nieuw op de PS4 en heb deze aangeschaft samen met een racestuur en F1 2019. Ik wil graag een lokale competitie doen met een aantal vrienden die ook in de kamer zijn. Ik heb een paar Sony accounts aangemaakt, gekoppeld met een lokale gebruiker en selecteer een van deze gebruikers. Dan start ik de F1 game in Solo mode met Time Trial en F1 2019 categorie, selecteer een team en circuit. Via go to track en flying lap kan ik dan 1 of meerdere rondes rijden en mijn tijd wordt onder mijn gebruiker vastgelegd in de sessie.
Nu wil ik het stuur overgeven aan een vriend maar ik kan de gebruiker niet wisselen zonder de game te sluiten. Met de PS toets kan ik via shutdown/stroom de ps4 overschakelen naar een 2e gebruiker. Als ik dan terug keer naar het F1 game dan blijft deze gekoppeld aan het 1ste gebruiker. Pas als ik de F1 game stop en opnieuw start wordt de game gekoppeld aan de 2e gebruiker. Niet alleen duurt dit lang maar uiteraard is ook de sessie beeindigd en kan dus geen eenvoudige vergelijking worden gemaakt.
Heeft iemand enige idee hoe ik gemakkelijk in de F1 game van gebruiker kan wisselen? Of is er een andere manier om een lokale competitie te doen en ronde tijden te vergelijken met vrienden die afwisselend hetzelfde racestuur/console gebruiken.
Bedankt vast voor jullie suggesties.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1. 2156 XP
  Mrduckie88's avatar

  Ik doe het zelf altijd gewoon op mijn eigen account. En dan gewoon tijden noteren. Mij boeit dat niet zoveel als een ander sneller is op mijn account.

 2. 2 XP
  josweb103's avatar

  @Mrduckie88:
  Bedankt voor je reactie. Ik heb inmiddels daarvoor een nieuw gebruiker aangemaakt die we dan samen gebruiken. Tevens heb ik ontdekt dat ik de beste tijd tijdens de sessie kan resetten via Option-Preferences-Ghost Settings-reset Personal Best Ghost. Dat maakt het makelijker om van iedere persoon de beste tijd van een paar rondjes te bepalen.
  Maar ik blijf het jammer vinden dat ik zelf de tijden moet opschrijven terwijl de PS4 dat ze mooi voor mij zou kunnen bijhouden als ik de gebruiker zou kunnen wisselen. Iemand nog andere ideeen?