Forum

Topic: Ps4 na het schoonmaken controller doet niet goed

Anoniem's avatar

Ik had me ps4 uit elkaar gehaald om alle stof weg te halen. Nadat het is gebeurt reageerd me controller heel slecht erop. Hij blijft hangen als ik 1 keer naar links gaat of naar recht gaat of hij regeert helemaal niet erop. Heb zelf een nieuwe controller gekocht om te kijken of het lag aan me controller of me playstation maar het licht aan me playstation. Heb geen verstand verder hoe of wat.

kan iemand me helpen?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-5527's avatar

  Klotuh voor je maar denk je beter een ander forum kan proberen voor hulp

  https://amp.reddit.com/r/PS4/comments/6hk0v2/took_apart_my_ps4_to_clean_the_fan_and_now_the/

 2. 3 XP
  Masterclass's avatar

  @Anoniem-5527: heb geen reddit en weet niet hoe het werkt

 3. Anoniem -
  Anoniem-451's avatar

  @Masterclass: Wel je PS4 open kunnen maken, maar copy + paste van een URL gaat niet? 😛

  Zonder gekheid, kopier de link en mogelijk staat in de comments een oplossing voor je. Het is uiteindelijk ook gewoon een forum (misschien niet super overzichtelijk). Maar ik vraag me wel af hoe je je PS4 hebt schoongemaakt. Enkel met de stofzuiger of heb je ook een vorm van luchtdruk gebruikt? Meeste spuitbussen en compressoren nemen vaak wat vocht of olie mee wat natuurlijk slecht is voor je PS4.

 4. 325 XP
  Colonski's avatar

  @Masterclass: hahaha, wat een grapjas zeg… Maar geen dank hoor

 5. Anoniem -
  Anoniem-915's avatar

  @Anoniem-451: valt wel mee heb al 2 x de compressor erop gezet wel pas nadat de vocht eruit was en de Fan tegenhouden. Kwam. Wolken stof uit :p vooral de eerste keer na 6jaar normaal niet veel meer als zichtbaar stof kunnen verwijderen

 6. Anoniem -
  Anoniem-7245's avatar

  Het is jammer dat je er geen verstandt van heb, hoefd natuurlijk ook niet. Ma ik zou het ook nie weten man, sorry. In elk geval succes ermee! Joe!

 7. Anoniem -
  Anoniem-9946's avatar