Forum

Topic: PS4 werkt niet meer.

Anoniem's avatar

Beste mensen,

Ik zit met een probleem mbt de ps4. Na een aantal potjes Cod viel de verbinding weg. Spel afgesloten, vervolgens de ps4 opnieuw opgestart.

De ps4 crashte totaal en starte op in veilige modus. Vervolgens een bericht gekregen dat ik moet herinstalleren, zo gezegd zo gedaan, alles via stick en de mappen en dergelijke aangepast.

Voor even bleek de ps4 het weer te doen, en downloadde ik cod weer, deze wilde tot de helft downloaden en weer crasht heel het systeem!

Nu is het zo, als ik alles inisialiseer, begint het hele gedoe weer opnieuw. Ik krijg de ps4 helemaal niet meer aan de praat. Zelfs het opstarten kost 10 min enz..

Weet iemand raad?!

Alvast bedankt

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

8 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-7804's avatar

  Lijkt mij een defect in hardeschijf?

 2. Anoniem -
  Anoniem-7315's avatar

  Waarschijnlijk een probleem met je harde schijf of ssd. Heb ik ook een tijd last van gehad omdat ik een andere ssd in mijn ps4 had gedaan

 3. Anoniem -
  Anoniem-3747's avatar

  Wat voor error codes krijg je?

 4. Anoniem -
  Anoniem-4482's avatar

  Probeer een oude versie van software eens. Zo nog steeds een probleem gaat het iets hardwarematig zijn.

 5. Anoniem -
  Anoniem-9104's avatar

  @Anoniem-7804: Ook mijn eerste gedachte: een defect in de hardeschijf.

 6. 6457 XP
  7th-son's avatar

  Een kennis van mij had ook zoiets, maar dan met Minecraft. Word je PS4 (slim?) Ook heel erg traag met alles, zoals in het menu?

  Wij hebben toen de ps4 opgestuurd naar Sony (was nog in garantie periode), kregen de console daarna terug. Deed het een paar dagen goed, en daarna was het weer raak. Uiteindelijk een refurbished model opgestuurd gekregen.

 7. 2059 XP
  mantequilla's avatar

  @7th-son: wtf dan is sony fout bezig,jullie kregen een opgepoetste model ipv,een totaal nieuwe ps4?

 8. 6457 XP
  7th-son's avatar

  @mantequilla: Je zult nooit zomaar een kompleet nieuwe PS4 krijgen. Altijd refurbished. Maar wel getest op werking van te voren. En ze geven het uiteraard aan ook.