Forum

Topic: Red Dead Redemption 2 releasedatum ”mogelijk gelekt”

Anoniem's avatar

Via een source heb ik gelezen dat hoog waarschijnlijk
Red Dead Redemption 2 release date ”mogelijk” gelekt is. De Deense website Coolshop gaf aan dat de game 8 juni 2018 verschijnt.

Dit onderstaande stuk is een kopie & paste van een andere pagina. (bron XGN/Coolshop.)

Het komt wel vaker voor dat winkels releasedata van games van tevoren al laten uitlekken, maar Coolshop is wel een webshop om extra in de gaten te houden. Die heeft in een eerder stadium ook al, wat later bleek, de juiste releasedatum van Grand Theft Auto V laten uitlekken. Het is dus mogelijk dat dit ook zo is met Red Dead Redemption 2, waarvan vermeld wordt dat die 8 juni verschijnt. Opvallend is dat de pagina nog niet offline is gehaald.

Red Dead Redemption 2 release valt in lente
Een extra reden om de gelekte datum serieus te nemen is dat in de laatste Red Dead Redemption 2 trailer de lente als periode van uitkomen wordt aangehouden. 8 juni valt nog net in dat seizoen.

Red Dead Redemption 2 werd in oktober 2016 aangekondigd en zou oorspronkelijk dit jaar moeten uitkomen. Daar werd in mei van afgezien, waarna de lente van 2018 de nieuwe release periode werd. Of de Wild West game daadwerkelijk 8 juni uitkomt, zal pas blijken wanneer de officiële releasedatum bekend wordt gemaakt. Een eerder lek, waarin werd gesproken over een datum van 26 september dit jaar, bleek in ieder geval niet juist.

———————————————————–

Wat denken jullie? Zin in de game? let me know!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 6351 XP
  7th-son's avatar

  ik denk dat als dat de datum zou zijn, ze allang mee van de game hadden laten zien
  we hebben er nog zo goed als niets van gezien, dus ik denk dat ie pas later uit gaat komen.

  dat neemt niet weg dat ik enorme zin heb in de game!

 2. 2341 XP
  ps4 ps4's avatar

  had gisteren ook al op gepot game site.

  mvg

 3. 14 XP
  jaaarno's avatar

  Hoe eerder hoe beter!

 4. Anoniem -
  144.76.14.xxx's avatar

  Als de game af is, releasen. Anders doei.