Forum

Topic: The Evil Within DLC

Anoniem's avatar

Ik heb de season pass van the evil within een tijdje geleden gekocht. Nu wilde ik de dlc gaan spelen. 2 DLC pakketten stonden na installatie onder ‘downloadeble content’. The ececutioner DLC ontbreekt echter. Dit terwijl ik dit pakket wel geinstalleerd had. Ik heb de game data al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar dit helpt niet. Unlocked de laatste dlc pas als je de andere twee hebt gespeeld, of moet ik contact opnemen met Playstation?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

  1. 382 XP
    e-man's avatar

    Hopelijk kan iemand helpen, dan kan ik alle DLC doorspelen voor ik aan de akumu difficulty begin

  2. Anoniem -
    62.140.132..xxx's avatar

    Ik heb hier ook een soort van last van….maar dan in het algemeen …en niet specifiek met evil within… Ik heb het bv met de installatie van the witcher hearts of stone dlc …de ene dlc installeerd ‘hij’ meteen en het andere dlc blijft staan : ‘wacht op installatie’ …hebben hier meer mensen last van en heeft iemand misschien een oplossing voor?? ..ps: ik heb de dlc al verwijderd en de dlc code weer opnieuw ingevoerd maar dat helpt niet….