Forum

Topic: Uncharted

Anoniem's avatar

dit is de 1ste keer Uncharted koop. op wat kan mij voorbijrijden. graag wat tips.

mvg

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. 588 XP
  Zuko's avatar

  Om eerlijk te zijn heb je niet echt tips nodig, het spel is redelijk makkelijk te doorlopen. Zelfs op moeilijkere moeilijkheidsgraden. Gewoon veel dekking zoeken als je op hoog niveau speelt en af en toe een beetje logisch nadenken bij de puzzels.

  Je zal af en toe wel een paar keer dood gaan door een stomme fout, maar die fout maak je geen 2e keer. Het is bijna onmogelijk om vast te lopen in Uncharted 4.

  Gewoon lekker genieten van het verhaal, maak je geen zorgen.

 2. 2341 XP
  ps4 ps4's avatar

  @Zuko: merci.

  mvg

 3. 1285 XP
  Shavir's avatar

  Sorry voor de kick, als dit het geval moest zijn. Maar ik wil je als nieuwkomer bij de Playstation zelf (Pro) wel mijn persoonlijke ervaring met je delen, wetende dat ik al vanaf mijn zes jaar game en inmiddels drieëndertig ben.

  Het is en blijft op de standaard ps4 één van de mooiste en meest technisch geävanceerde game dat er is, op elke console, op elke PC. (het is te goed geoptimaliseerd zodat ultra-PC’s ergens moeten inboeten. (bijvoorbeeld animatie of physics) Op de standaard PS4 krijg je een zeer ‘degelijke’ game, op de Ps4 Pro een bijna complete next-gen ervaring. (mede door HDR)

  Ikzelf heb net de Pro gekocht; en heb unch.4 plus een gekalibreerde 4K hdr tv.
  Dit tilt de game tot op hoogte van een next-gen-ervaring. Net zoals de sprong van breedbeeldtelevisie (SD) naar 720p (HD) op next-gen televisieschermen. Het verschil is ongeveer met mekaar te vergelijken – niet rechtstreeks – maar zo kan je je een voorstelling maken waarom de PS4 Pro ondanks dezelfde gameplay toch anders over komt. (Indien u dit wil weten, stel me deze vraag opnieuw)

  Zo goed als de game is op de originele PS4, zo goed is ze op de Pro met dat verschil dat de omgevingen op de pro door de hogere resolutie ‘echt’ aanvoelen.

  Ik zit niet veel verder dan jij op dit moment van schrijven, maar waar ik me op zou voorbereiden is dat alles wel goed komt.
  in het begin van de game doe je wat ‘sneak’-missies en na een tijdje mis je ook een coole outfit. (ongeveer zes uur)

  Maar de game maakt zichzelf goed, het komt allemaal in orde! 😉
  De game ‘dwingt’ je eigenlijk het avontuur met een ontspannen gemoedstoestand te betreden. Als de gamer dit geduld er niet voor over heeft, zal hij later zonder dat hij het weet gestraft worden voor zijn ongeduldigheid.
  Je moet de developer respecteren, en als hij (Guerilla) besluit de game eerst van wat sluipwerk in de tutorial te voorzien, zal dit zeker willen zeggen dat het een essentieel onderdeel van de game is. Geduld loont hier, en Naughty Dog beloont dit principe uitmuntend.

  U moet deze game spelen en helemaal voor drie dagen ondergaan.
  Dan begrijpt u waarom dit de mooiste en beste third-person-adventure is die er is, op elke console, op elke PC. Uncharted beat both.