Forum

Topic: Upvote systeem.

Anoniem's avatar

Ik zie vaak tussen de comments staan +1 en dat bracht me op een idee.

Op reddit kun je comments een upvote of een downvote geven en dat leek me ook wel een geinig idee voor psx-sense.

zoals ik eerder zei staat er best vaak tussen de comments +1 en het zou wel leuk zijn als je ook echt iemand een upvote kon geven.

Ik zou graag jullie mening hier over horen en of dit een leuk idee is of juist niet.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. 3170 XP
  PBJ85's avatar

  [downvote]

  Zolang er anoniem gepost kan worden hier om de site zo toegankelijk mogelijk te houden, moet je in mijn ogen niet gaan werken met dit systeem.

 2. 77 XP
  dalekduck's avatar

  @PBJ85: Daar heb je gelijk, maar je kunt het natuurlijk ook zo maken dat je alleen maar kunt up/down voten op mensen die met een account zijn ingelogd.

  De reden dat zo’n systeem mij leuk lijkt is omdat er vaak comments tussen zitten die gewoon niks met het artikel te maken hebben, maar het het gezeik op anderen.

  En als je dan zo’n systeem heb zou je misschien de comments kunnen filteren op wie de meeste upvotes heeft of juist de laagste, waardoor je weet wat voor soort comments het zijn.

 3. Management - 5073 XP
  M4GN3T's avatar

  Hebben we vaak over nagedacht, maar we willen de comments liever in chronologische volgorde houden. Ook denk ik dat het +1 en -1 weer gezeur op zou kunnen gaan leveren, dus we houden ’t lekker simpel :-).

  Mochten er comments tussenstaan die niet bij het bericht horen of scheldwoorden bevatten, gewoon ff een PM naar mij of een moderator en dan halen we ’t vrij snel weg.

 4. Anoniem -
  81.18.252..xxx's avatar

  @PBJ85: +1

 5. 77 XP
  dalekduck's avatar

  @M4GN3T: Ah oke, dat snap ik. Ik moet zeggen dat er inderdaad best vaak gezeur is op reddit om mensen dan vinden dat ze onterecht gedownvote worden. Door niet zo’n systeem te gebruiken kun je dus zulke discussise vermijden.

  Zoals het nu is gaat het gewoon prima, het verdienen van xp voor het plaatsen van comments en/of topics vind ik wel leuk bedacht.

  Hoe zit dat xp systeem eigenlijk in elkaar, want soms krijg je 1xp en soms 2xp ?