Forum

Topic: vraag aankoop via ps plus

Anoniem's avatar

Ik heb een vraag: wij hebben meerdere accounts op de ps4. Op account A om het zo maar te noemen hebben we een ps plus abonnement en op account B staat 20 euro in de playstation wallet. Ik wil iets kopen op account A van 20 euro omdat dat een aanbieding is van ps plus maar ik heb het geld in de wallet op de andere account. Help!?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-6892's avatar

  Valt helaas niets te doen. De psn wallet is gebonden aan dat account, net als ps plus aan dat andere account. Ps plus kortingen vallen helaas niet onder die regeling dat je ook op andere accounts gebruik kunt maken van de ps plus van het hoofd account.
  In het vervolg kun je het beste of via ideal/paypal/creditcard het precieze bedrag van een game opwaarderen zodat er nooit extra geld op je wallet komt te staan, of psn kaarten alleen activeren op het account met ps plus.

 2. Anoniem -
  Anoniem-958's avatar

  Wat je kan doen is het ene account A op primair en B op secundair instellen en dan op account B een game kopen en dan kan je hem op A ook spelen.

 3. Anoniem -
  Anoniem-2517's avatar

  @Anoniem-958: en dan heb je dus nog steeds niet de korting voor ps plus