Forum

Topic: [OOT] SOCOM 4: Special Forces

Anoniem's avatar

SOCOM 4: Special Forces

Zojuist is de releasedatum van SOCOM 4: Special Forces bekend gemaakt in Amerika. Vanaf 19 april kunnen ze daar de game aanschaffen. Hoe het nu met Europa zit blijft nog even onduidelijk.Uit de PS3-Sense Preview:

SOCOM is terug, alleen dan wel anders, zoals je weet wordt SOCOM 4 onder andere gespeeld met de PlayStation Move terwijl het toch een redelijk serieuze shooter is, maar daar gaan we later op in. De game is namelijk ook gewoon speelbaar met de normale PlayStation 3 controller, iets wat de meeste hardcore gamers ongetwijfeld voor zullen kiezen. Maar wat SOCOM 4 nou zo anders maakt is de opzet van de game, waarin je in vorige SOCOM-delen veelal kleine levels had en weinig explosies en spektakel is dit in SOCOM 4 veel meer aanwezig.

Eindelijk maar toch, een SOCOM op de PlayStation 3 gemaakt door Zipper Interactive. Iets wat Sony bij voorbaat al had moeten doen met Confrontation, maar goed die fout is vergeven. SOCOM 4 gaat je Confrontation doen vergeten en ‘will blow your mind‘. De echte SOCOM-veteranen kunnen dan ook alvast hun pre-order gaan klaar zetten, want SOCOM is terug in zijn oude vertrouwde vorm met een grootser, vetter en mooier level-design.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.