Unit-13 bij PS-plus in het FRANs???

Forumoverzicht

avatar
Geplaatst in: Sony PlayStation Vita
Topic gemaakt op:
Level: 414 XP

Hey, iemand hier toevallig een oplossing gevonden voor de Franse ingame tekst en voices bij Unit 13? Ik heb hem sinds vandaag en kwam erachter dat er al een heleboel klachten over waren bij support, maar nog geen reacties… Hier iemand meer geluk?

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

 1. crew Management -    4381 XP
  M4GN3T's avatar

  Heb het vaker gelezen, probeer eens je systeemtaal in Engels te zetten

 2.    414 XP
  Milkyray's avatar

  Dat is het probleem niet. Systeemtaal staat bij mij standaard in het Engels, want anders kun je Ratchet and Clank en zo niet in het Engels spelen. Heel irritant. Op internet ook al gekeken; stond dezelfde tip op, maar helaas is dat niet de oplossing.

 3.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  Ja, heb ik ook. Bij retail-versie, maar ook bij de PS+ versie. Je moet je taal juist op het Nederlands zetten, dan krijg je Nederlands. Spel is dus NIET in het Engels te spelen… Vreemd, indeed.

  (En dan niet vergeten weer op Engels te zetten bij een ander spel, anders krijg je die heerlijk (ahum) NL-voice-overs of vertalingen)

 4.    831 XP
  Morticuz's avatar

  Ik heb nergens last van, moet wel een instelling zijn dan.

 5.    414 XP
  Milkyray's avatar

  Heb nu mijn systeemtaal op NL gezet. Heb nu ENGELSE voices en NL subs… Ik snap er niets meer van, maareh THANKS for the tip Vloetje!