Mobile versie default uitzetten?

Forumoverzicht

avatar
Geplaatst in: Feedback en Mededelingen
Topic gemaakt op:
Level: 143 XP

Hey iedereen van PSX-Sense!

Al een paar jaar ben ik een trouwe bezoeker van jullie website en regelmatig blijf ik jullie website F5’en om het laatste nieuws te bekijken. Als dit niet via mijn laptop kan, doe ik dit via mijn tablet of telefoon.

Het probleem is het volgende. Ik heb een Nexus 7 (2013 versie) waar het prima geschkt is om PSX-Sense op desktop modus te bekijken, alleen krijg ik iedere keer de mobile versie te pakken, iets wat mij steeds begint te irriteren. Is het niet mogelijk om via cookies er voor te zorgen dat ik altijd terecht kom in de desktop modus van PSX-Sense ipv de mobiele versie?

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1.    994 XP
  BosnianBoss's avatar

  Ligt het misschien aan de tablet… hier op de telefoon werkt de desktop versie prima.

 2.    293 XP
  rieks's avatar

  firefox of chrome browser er opzeten en probleem opgelost.

 3.    143 XP
  polopolo's avatar

  Ik gebruik Chrome en de desktop versie werkt ook fijn op de tablet door de schuifknop onder de pagina. Maar dit moet ik dus doen elke keer dat ik op PSX-Sense kom. Dus daarom mij suggestie.

 4.    1788 XP
  Wesley_PS's avatar

  Heb ik ook elke keer via chrome op mobiel en tablet

 5. crew Redacteur -    2226 XP
  aarjen116's avatar

  Ik.vind de mobiele site erg fijn

 6.    293 XP
  rieks's avatar

  Firefox met phony plugin installeren en in phony aangeven dat je tablet gewoon een dektop is, dan krijg je standaard de desktop versie in beeld.