Tweede gebruiker Shareplay zonder Ps plus?

Forumoverzicht

avatar
Geplaatst in: Sony PlayStation 4
Topic gemaakt op:
Level: 187 XP

Ik wil een vriend met shareplay een game laten spelen. Ik wil alleen niet dat mijn voortgang wordt verprutst. Daarom heb ik een tweede gebruiker gecreëerd. Mijn eerste account heeft ps plus. Mijn tweede niet. Shareplay vereist ps plus, maar ik had vernomen dat de ps4 helemaal ps plus geactiveerd als je ps plus aanschaf op je eerste account. Dus waarom vraagt shareplay om ps plus als ik deze al heb aangeschaft op mijn eerste account!!! :@

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1.    5882 XP
  7th-son's avatar

  staat je eerste account als primair ingesteld op die ps4?

 2.    1545 XP
  Mithrandir's avatar

  Shareplay heeft Plus nodig van beide spelers, dus jij EN degene die je wil laten meespelen. Een tweede account werkt dus niet voor deze functie.

 3.    406 XP
  1shot1kill's avatar

  Sla je save op op een usb stick . BAM! problem solved 🙂

 4.    1545 XP
  Mithrandir's avatar

  (of in de cloud, want PS Plus)

 5.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Half off topic, maar betekent dit dat je verder gaat met de save-data van de persoon van wie je de game leent? Wat is dat voor enorm slecht bedacht idee :p. Je wilt toch gewoon de game lenen en dan zelf een keertje uitspelen? Iig, dat lijkt me het idee achter share play.