Forum

Topic: Amazon Prime

Anoniem's avatar

Wie heeft er een idee of er een amazon prime app uit komt op de ps4?
En zo ja wanneer?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. Anoniem -
  66.249.6.xxx's avatar

  Volgens mij zal dat in de loop van 2017 wel volgen. Het huidige aanbod qua series en applicaties is nog mager, waarschijnlijk zijn ze eerder van start gegaan om illegaal streamen van The Grand Tour tegen te gaan. Vandaar ook € 2,99 per maand voor de komende 6 maanden. Tegen die tijd zal het waarschijnlijk allemaal wat uitgebreider zijn.

 2. 968 XP
  rolf77's avatar

  Was er wel benieuwd naar. Maar alleen via een app op de playstation

 3. 560 XP
  Everlienne's avatar

  Ik heb Amazon Prime app op mijn tv maar ik woon net over de grens in Duitsland, vind het aanbod qua gratis series en films erg matig als het je daarom gaat, ik stream veel films via Amazon. Hoop dat je er meer aan zult hebben dan ik, heb voor kort net een brief in huis gekregen dat de volgende verlenging zoals ik gewend was geen 50 euro gaat kosten maar 70 euro in het jaar.

 4. 1202 XP
  Jason28's avatar

  Leuk dat je er over begint, ik kijk al een tijdje uit naar de release van Amazon in NL, dus gisteren was het eindelijk zover. Helaas kon ik de app ook nergens vinden, ik heb vervolgens mijn LG smart TV op “UK” gezet zodat ik de app kon downloaden, hij stond er ook gewoon nog op toen ik hem weer van UK naar NL heb gewijzigd. Echter is Amazon in de staat van nu een zware aanfluiting, de series die ik juist wil zien staan er niet op (bijv Vikings), en aangezien ik een engelse amazon versie heb kan ik ze wel kiezen maar moet je per aflevering betalen, daar komt nog bij dat er nergens NL ondertitels bij zitten, niet dat ik geen engels kan, maar amerikanen spreken allang geen engels meer, die accenten zijn amper te verstaan. Ik hou het voorlopig dus lekker bij Netflix, totdat ik waar voor mijn geld krijg want dit is 3x niks momenteel.

 5. 115 XP
  Migor's avatar

  Waar ik tegen aan loop is dat ze de series en films niet vrij geven zoals in Amerika en Engeland. Toen ik nog via vpn kon kijken was er veel meer aanbod. Als ze die rechten eens gelijk trekken dan zou het een top streaming dienst zijn. Nadeel met Amazone is dat ze het alleen hebben vrij gegeven voor de The grand tour en je kan nergens anders naar kijken en of luisteren. Ze moeten eens stoppen met dat restricted content