Forum

Topic: Diablo III – Hardcore all the way

Anoniem's avatar

De laatste tijd krijg ik steeds weer zin om Diablo III op te pakken. Ondanks het feit dat ik deze al 2x platinum heb (2 accounts) kriebelt het om de game weer te installeren.

Punt is alleen, dat iedereen die ik ken – en D3 speelt – enkel softcore wil spelen. Ik ben zelf iemand die nog nooit softcore heeft aangeraakt, en dat ook nooit zal doen.

Toch lijkt het mij wel leuk om online met wat mensen te spelen (die weten wat ze doen) en ook graag Hardcore spelen.

Mijn huidige save heeft een Paragon level van (uit het hoofd) ergens richting 157. Maar zit te denken om heel misschien gewoon weer op 0 te starten.

Zijn er Hardcore spelers die interesse hebben om een online Hardcore groep te starten? Zo ja, welke classen speel je het liefst?

Classen die ik het meeste heb gespeeld zijn Wizard en Witch Doctor.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1. 369 XP
    poolOOvision's avatar

    Ik speel nog wel eens diablo, dus je kan mij toevoegen ( snelboy) Wel speel ik eigenlijk wel alleen softcore en dan alleen om zo’n hoog mogelijke greater rift te halen ( zit nu op 87). Maar ik heb ook nog een hardcore monk , klasse maakt me niet zoveel uit, alleen barbarian vind ik niks