Forum

Topic: Drive probleem

Anoniem's avatar

Sinds een week of 2 doet de drive van mijn PS4 Pro raar. Soms pakt hij schijven niet, je hoort dat hij de schijf wel pakt maar niet herkend, alsof je er een cd in stopt. Na een tijdje geeft hij of een ? aan als icoontje of hij geeft helemaal geen schijf aan.
Andere keren pakt hij een schijf wel gewoon.

Is dit te verhelpen?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. 6886 XP
  stefan52a's avatar

  Software probleem. https://www.psx-sense.nl/394430/ps4-firmware-7-50-heeft-kwaliteit-van-video-playback-in-webbrowser-aangepakt/

 2. 522 XP
  XverderNix's avatar

  @stefan52a: Ah ok. Nou dan wacht ik wel tot een update. Scheelt dat ik games tegenwoordig digitaal koop. Dan kan ik alleen even geen BluRay films kijken. Thanks.

 3. 6886 XP
  stefan52a's avatar

  @XverderNix: geen probleem 🙂

 4. 6 XP
  voodoo666's avatar

  Ik had net het zelfde probleem. Na lang zoeken heb ik de simpele oplossing eindelijk gevonden!
  Zet gewoon je pro op zijn zijkant! bij mij was het probleem zo opgelost en tot nu toe heb ik geen enkel probleem meer gehad.. echt waar!

 5. 522 XP
  XverderNix's avatar

  @voodoo666: ik las ergens dat licht op de bovenkant tikken als je een schijf invoert zou helpen. Dit heb ik gedaan en het werkt inderdaad. Inmiddels al een keer of 10 een schijf ingebracht zonder problemen.