Forum

Topic: Fortnite Android Nieuws

Anoniem's avatar

Hallo allemaal. (Wat fijn dat je er bent. 😉

Ik vind Fortnite een ENORM leuk spel om te spelen, maar mijn PS4 is vaak onbeschikbaar, daarom speel ik vaak op mijn telefoon. Ik heb UREN erin gestopt op zoek te gaan naar nieuws over Fortnite voor Android, maar de laatse paar weken krijg ik niks anders gevonden dan content in vreemde talen en clickbait APK video’s (soms ook in vreemde talen)

Ik heb het urenlange zoeken opgegeven omdat het simpelweg te veel tijd innam. Als iemand nog nieuws heeft zou ik het heel fijn vinden als diegene het met mij zou willen delen zodat ik meer tijd in andere dingen kan stoppen.

Alvast bedankt,
Sam Duymelinck

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 437 XP
  Qurx28's avatar

  “Android support is coming within the next few months. If you are on an Android device, please click “Get Started” to sign up. We’ll notify you when your Android device is supported.”

  Source:
  ” https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/mobile/create-account ”

  Beantwoord dat je vraag?

 2. 1786 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  Fortnite komt uiteindelijk wel op Android, maar is er momenteel gewoon nog niet. Zoals Qurx zegt kun je op de site van Epic Games je registreren op een mailinglist zodat je een mailtje krijgt wanneer er meer informatie is.
  Probeer geen rare apps te downloaden enzo want dat is allemaal onzin.

 3. 327 XP
  Sam Duymelinck's avatar

  @Qurx28: @Scrappy-_-coco0:
  Bedankt voor de hulp, want dit kreeg ik dus gewoon niet gevonden.

 4. Anoniem -
  81.204.35..xxx's avatar

  https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/state-of-mobile