Forum

Topic: Games delen

Anoniem's avatar

Beste gamers, Ik heb een vraag. Ik heb al een tijdje een ps4 met een daarop een psn plus account. Nu heb ik een extra PlayStation 4 gekocht daarop een nieuw psn account op geactiveerd. Nu is mijn vraag hoe kan ik tussen deze 2 ps4 gedownloade games delen. Ik begrijp het niet zo goed tussen primaire ps4. (Wat is daar het nut van) Wie kan en wil mij helpen?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 1786 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  Het enige dat ik weet is dat het psn-account met het PS Plus abonnement ingesteld moet worden als primaire account. Op die manier heb je op beide accounts PS Plus met maar 1 abonnement.

  Als het goed is kun je gewoon op beide Ps4’s een extra gebruiker aanmaken met het psn-account van de andere Ps4. Dan kun je gewoon makkelijk wisselen van games, echter moet je die dan wel weer vanuit de store downloaden naar je schijf.

 2. 650 XP
  Playstation Fan's avatar

  @Scrappy-_-coco0: yep zo werkt dat 🙂

 3. 90 XP
  Lastpost's avatar

  Ik doe het als volgt samen met mijn broertje:
  – Op de PS4 van m’n broertje staat mijn account, daar geactiveerd als primair account (dus niet zijn eigen account)
  – Op mijn PS4 staat het account van m’n broertje juist weer als primair geactiveerd

  Op deze wijze kunnen we elkaars library gebruiken op ons eigen account, hij heeft overigens geen PS+ maar kan wel gewoon online omdat de ‘hoofdgebruiker’ op zijn PS4 die wel heeft.

 4. 6351 XP
  7th-son's avatar

  @Lastpost: Wat je zegt klopt, maar vergeet er niet bij te melden dat op beide ps4’s ook uiteraard je eigen account moet staan.
  Het “primair”zorgt er voor dat ook al ben je niet ingelogt op het account die ingesteld staat als primair, je toch gebruik kunt maken van de games, en PS plus, die van dat account af komen.

  Dus, om het wat kort te omschrijven, en dan met name voor degene die de vraag stelt, aangezien die alles voor hem heeft:
  PS4 nummer 1:
  – Hier zet je jou account op en stel je die in als “primair”

  PS4 nummer 2:
  – Hier zet je hetzelfde account op, en aangezien je maar op 1 ps4 je account als “primair”kunt instellen, hoeft dat hier dus niet.

  zolang je op hetzelfde account blijft spelen is er niets aan de hand.