Forum

Topic: Help ps4 naar de getver

Anoniem's avatar

Beste,

Vandaag leek het mij een verstandig idee om mijn ps4 is een x schoon te maken. Elke x als ik mijn ps4 aan zette, dan leek het net alsof die opsteeg. Dus ik mn ps4 uit elkaar aan het halen. Tot ik op een gegeven moment mijn draadje van mijn omvormer van mijn moederbord/printplaat af trek. Dus nu komt er geen stroom meer door op mijn ps4, en doet ie dus ook helemaal niks meer. Ik heb al geprobeerd om dat stukje weer vast te solderen op mijn moederbord/printplaat maar dat werkt niet. Er is ook een klein stukje van die printplaat aan dat dingetje dat er vanaf gekomen is.
Hebben jullie misschien een idee wat ik zou kunnen doen, hoe ik dit zou kunnen oplossen? Ipv dat ik een nieuwe ps4 moet kopen.

Ik ben niet enorm technisch en al die vaktermen zeggen mij ook niet veel. Wat dat betreft ben ik een beetje een stumper. (Ben ik sowieso want ik sloopt gewoon mn ps4).

Alvast bedankt voor het meedenken!

Groetjes
Mrheadhunterz

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1. 2 XP
  mrheadhunterz's avatar

  https://ibb.co/n1ZRBCj

  Foto van de situatie

 2. Anoniem -
  Anoniem-2116's avatar

  1 groot voordeel is dat je nu het excuus hebt om een ps4 pro te kopen.

 3. 216 XP
  BK87's avatar

  Ik ben bang dat je toch echt een nieuwe moet kopen. Gelukkig komt black friday er weer aan

 4. 2416 XP
  peyj's avatar

  Zelfs als je als handig bent met solderen ben je in de meeste gevallen fucked. Wat voor PS4 heb je dan? Mijn eerste generatie PS4 heb ik nu al een paar keer open gemaakt om schoon te maken, maar dat is zonder open printplaten e.d. Ik zou wachten op een mooie black friday deal.

 5. Anoniem -
  Anoniem-7871's avatar

  Pspdokter?

 6. Anoniem -
  Anoniem-3729's avatar

  Wie haalt ook zijn ps4 uit elkaar.