Forum

Topic: ps plus share

Anoniem's avatar

van wie mag ik zij ps plus gebruiken

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

10 reacties

 1. 419 XP
  Qurx28's avatar

  Hoe wil je dat doen?
  Als je antwoord is Account sharing, dan raad ik je aan het elders te vragen (of gewoon niet). Dit is niet het platform daarvoor aangezien het niet echt legaal is.

  Weet je een andere methode naast account sharing. Misschien moet je die er even bij vermelden, zodat mensen weten wat je bedoeling precies is.

 2. 115 XP
  Migor's avatar

  Je kan trouwens ps+ niet delen. gewoon werken voor je geld zoals de meeste doen. WIl je wat hebben moet je er wat voor doen

 3. 253 XP
  lauwie's avatar

  Account aangemaakt om dit te posten? Ps plus kan je sharen met je vrienden, maar zou het niet met random mensen op het internet gaan doen.

 4. 1786 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  Ga werken

 5. 419 XP
  Qurx28's avatar

  @lauwie: Haha ja, hij heeft account hiervoor aangemaakt. Vast een jong persoon die niet het geld heeft om ps+ aan te schaffen. Vervelend voor hem, maar dit is niet de manier om het op te lossen.

 6. 961 XP
  Bass's avatar

  Kom maar langs. Deur staat open en het bier staat koud (wel 18+?). Wat denk je zelf?

 7. 424 XP
  Kuroda's avatar

  Kom maar ophalen, mn account gegevens liggen in de la, onder mn credit cards en het bakje waar ik mn cash altijd bewaar

 8. 76 XP
  Iveaux's avatar

  @Qurx28: jongens… stop even met het zeggen dat account sharing illegaal is, het is A niet strafbaar, B staat in de algemene voorwaarden van SEN niks over je account verkopen/delen. Ze hebben niet voor niets dat je maar 1 primary ps4 kan hebben.

 9. 419 XP
  Qurx28's avatar

  @Iveaux: Below are some common offenses which could result in a PlayStation®Network account or system to be banned. You may be banned for other reasons not listed below.

  Share/Hijack Account
  Sharing personal Sony Entertainment Network account information in order to obtain access to another person’s PlayStation Network account. Changing another person’s email address, and/or password without their permission in order to gain and control access to an account. Offender attempted to use or take content they did not pay for.

  Het word in ieder geval niet op prijs gesteld door sony en kan consequenties geven in de vorm van een ban. Misschien is het niet wettelijk strafbaar, maar overschrijd dus wel Sony zijn eigen regels, waar een straf aan vast zit. (of ze dit actief handhaven en alles is een ander verhaal)

  Source: https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/Information-on-Banned-Accounts-and-Consoles

 10. Anoniem -
  145.103.64.xxx's avatar

  diep triest…
  van wie mag ik z`n portemonnee gebruiken? ik wil ook nog wel een nieuwe tv