Forum

Topic: Ps4 kan plus-abbo niet verlengen

Anoniem's avatar

Heb geld op mijn ps4 account en kan geen plus abbo kopen, vraagt steeds om paypal of credit gegevens. moet toch mogelijk zijn om de plus kaart te verlengen met het geld ik op mijn account heb staan.
misschien moet ik op automatische verlengen klikken, heb alleen geen idee waar ik die mogelijkheid kan vinden op de ps4
heeft iemand een idee.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

16 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-3568's avatar

  Moet volgens mij gewoon werken. Als je niet genoeg geld erop heb staan kan je bijbetalen met PayPal enz. Heb je genoeg op je ps account staan? (42 euro)
  Misschien heeft het te maken dat je automatisch verlenen uit moet zetten.

  Update:

  -Instellingen
  -Accountbeheer
  -Accountgegevens
  -Playstation abonnementen
  -Playstation plus
  -Auto-renew uitschakelen

  Probeer het hierna nog eens.

 2. 6457 XP
  7th-son's avatar

  Je moet automatisch verlengen via de website aanzetten, of via de app. Volgens mij kan dit niet op de PS4 zelf gedaan worden. Of je kunt kijken bij wat meneer boven mij plaatst, of je het daar ook aan kunt zetten.

  Er staat mij iets bij dat je je plus abonnement niet kan verlengen mbv tegoed op je account. Maar alleen rechtstreeks overboeken. Of een plus tegoed kaart, met code

 3. 439 XP
  Qurx28's avatar

  @7th-son: Je kan zeker wel Plus verlengen met geld in je PSN portemonnee. Toevallig van de week nog gedaan op de playstation 4 zelf.

  ik zet zelf auto-renew meteen uit elke keer nadat ik verleng, dus misschien heeft @Anoniem-3568: gelijk dat het uit moet staan.

  Verder heb ik gewoon PS+ voor een jaar aangeklikt om te kopen in de playstation store en dan betaald met mijn PSN tegoed. Mijn abonnement liep nog tot volgend jaar ergens, maar is nu dus met een extra jaar verlengt.

  Ik moet er wel bij melden, ik heb ook al tijden paypal gekoppeld aan mijn account.

 4. 650 XP
  Playstation Fan's avatar

  @Anoniem-3568: auto renew zie ik nergen erbij staan ik heb nu 15,- euro op staan zou toch mogelijk moeten zijn maar lukt me niet, maandag haal ik voor een jaar abbo dan hoop dathet vanouds weer een plus heb
  en op website verlengen zo dat het automatisch verlengd , verlngen kan ik ook niet vinden.

 5. 650 XP
  Playstation Fan's avatar

  @Qurx28: ik heb nu 15,- euro op staan zou toch mogelijk moeten zijn maar lukt me niet, maandag haal ik voor een jaar abbo dan hoop dathet vanouds weer een plus heb
  en op website verlengen zo dat het automatisch verlengd , verlngen kan ik ook niet vinden.

 6. 439 XP
  Qurx28's avatar

  @Playstation Fan: Is je PS+ al afgelopen? misschien staat hij er van niet meer tussen.
  Is het nog actief dan zou je het moeten kunnen vinden op je ps4 zelf hier:
  “Ga naar [Instellingen] > [Accountbeheer] > [Accountgegevens] > [PlayStation-abonnementen].
  Selecteer een abonnement om de verlengingsdatum te zien en de instelling ‘Automatisch verlengen’ in of uit te schakelen. ” dus precies wat Anoniem-3568 zegt.

  Welke abonnement probeer je te kopen? voor 15 euro kun je namelijk alleen die voor 1 maand halen. Als het niet lukt die te kopen met je PSN tegoed, dan weet ik het ook niet.

  Als je toch van plan bent om 1 van een jaar aan te schaffen, let er dan wel op dat er op het moment een sale is dat het tijdelijk 42 euro is. In plaats van de normale 60. Ik weet niet hoe lang deze korting nog duurt.

 7. Anoniem -
  Anoniem-4299's avatar

  @Qurx28:
  Ik heb (auto renew) er wel gewoon tussen staan. Ik heb nog ps+ en nog een code van GM die ik nog moet gebruiken.
  Wel vervelend dat je dit telkens uit moet zetten.

 8. Anoniem -
  Anoniem-6315's avatar

  @Playstation Fan: Uit je tekst maak ik op dat je een jaarabonnement wil kopen en die is op het moment €42. Je hebt maar 15 euro in je tegoed staan, dus is het normaal dat je de rest moet bijbetalen. Daarom wordt er om paypal of creditcard of dergelijke gevraagd. Je moet immers nog 27 euro erbij betalen. Heb je dat gedaan dan wordt het jaarabonnement automatisch bij je bestaande abo opgeteld.

 9. 6457 XP
  7th-son's avatar

  @Qurx28: Ah ok, duidelijk! Bedankt.
  Als ik mijn Plus verleng hoef ik het auto renew niet uit te zetten, die heb ik dag 1 uitgezet, en nooit meer hoeven doen, gelukkig

 10. 439 XP
  Qurx28's avatar

  @7th-son: Oh? bij mij word het automatisch weer op auto-renew gezet elke keer dat ik handmatig mijn PS+ verleng. Nu is dat maar ongeveer 1 keer per jaar, dus geen probleem voor mij, maar wel apart dat het bij jouw anders werkt.

 11. Anoniem -
  Anoniem-7965's avatar

  @7th-son:
  @Qurx28: Ja inderdaad ik moet hem ook telkens weer uitzetten.

 12. 650 XP
  Playstation Fan's avatar

  @Anoniem-6315: nee probeer een maand kaart te kopen. Want koop later een jaar kaart

 13. Anoniem -
  Anoniem-7984's avatar

  @Qurx28: ziedaar geen renew ataan, ik zie dat ik 3 abbos kopen kan, ik wil alleen mijn geld ik er op het staan nl 15 en wil daar een maand abbo van kopen, als ik daar op klik vraagt het om credits/paypal en dergelijke. maar er is geen mogelijkheid om met mijn geldbedrag te kunnen betalen.

 14. 220 XP
  giovanni2903's avatar

  @7th-son:

  elke keer als je opnieuw ps+ koopt word auto-renew aangezet, ook bij jou

 15. 220 XP
  giovanni2903's avatar

  @Anoniem-7984:

  dat is toch logisch.. een jaar kost geen 15 euro. dus je moet aangeven met wat je die overige 27 euro wilt betalen (aangezien een jaar nu 42 euro is tijdelijk)

 16. Anoniem -
  Anoniem-6570's avatar

  @giovanni2903: Lees dan ook eens. Hij wil er een maand abbo nemen eerst en dan nzou hij er toch genoeg op moeten hebben staan en dat werkt al niet.