Ps4 slim probleem

Forumoverzicht

avatar
Geplaatst in: Sony PlayStation 4
Topic gemaakt op:
Level: 5950 XP

We hebben sinds een half jaar een ps4 slim.
Sinds deze week doet hij nogal vreemd, hij is na een firmware foutmelding uitermate traag geworden. Het Playstation menu inladen vanuit een game, of bij opstarten duurt bijvoorbeeld ruim een paar minuten. Zelfs het instellingen menu lijkt een eeuwigheid te duren.

Wat we hebben geconstateerd en/of hebben geprobeerd:
– icoontjes van games laden niet of laat
– erg traag, onspeelbaar
– hdd is maar een kwart vol
– foutmelding dusver meerdere malen gereport
– veilige modus database gereconstrueerd (2x)
– ongebruikte software er afgehaald
– na bovenstaande 2 punten deed ie het een halve dag beter

Ik ga vanavond ff de hele ps4 leeg halen en alles opnieuw installeren. Wil dit niet werken, en kom ik hier geen werkende oplossing tegen, sturen we deze op naar Sony.
Intertoys kan niet meer, die leveren sinds februari nergens meer garantie voor.

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

  1. Anoniem -   
    18.212.115..xxx's avatar

    Full reset doen inderdaad, zou moeten helpen!

  2. Anoniem -   
    2a02:2c40:100:b204::1:f.xxx's avatar

    Database reconstrueren hielp bij mij ook toen ie wat trager werd door onverklaarbare redenen. Misschien dat er toch een software foutje in is geslopen en dat alles opnieuw installeren helpt. Succes er mee, hoop dat het goed komt!

  3.    846 XP
    bliksum's avatar

    Gewoon naar Sony bellen, dat is de snelste weg,

  4.    5950 XP
    7th-son's avatar

    We hebben de ps4 opgestuurd naar sony. Ben benieuwd wat er uit komt.

  5.    5950 XP
    7th-son's avatar

    De ps4 slim komt morgen weer terug, ik ben benieuwd wat er aan de hand was, en of het zowaar opgelost is. En of we überhaupt te horen krijgen wat het probleem was..

  6. Anoniem -   
    144.76.14.xxx's avatar

    @7th-son: En???

  7.    5950 XP
    7th-son's avatar

    @144.76.14.xxx: in het begin deed ie het wel goed. Er zat een papiertje bij waarop stond dat ze niets konden vinden, en dat ze er een nieuwr firmware op hadden gezet.

    Maar sinds van de week weer het zelfde euvel. Dit keer zelf de firmware opnieuw geïnstalleerd maar dat mocht dit keer niet baten. Hij gaat binnenkort weer richting sony helaas..