Forum

Topic: Ps4 verkopen

Anoniem's avatar

Weet iemand waar ik mijn ps4 kan verkopen? Ik wil er wel graag een redelijke prijs voor want, ik heb hem bijna nooit gebruikt. Is marktplaats dan de beste keuze of is er nog een andere site die goed is?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

12 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-6595's avatar

  Wat versta jij onder een ‘redelijke prijs’? Je moet er niet teveel van verwachten, want er worden honderden tweedehands PS4’s gekocht (het feit dat hij amper is gebruikt levert je niets extra op) aangeboden en je kan een nieuwe voor een schappelijke prijs kopen inclusief games.

 2. 2733 XP
  Melvin's avatar

  Kan hier op de site….maar op Marktplaats heb je het zo verkocht (mits je er een schappelijke bedrag voor vraagt)

 3. 130 XP
  DQMJ's avatar

  https://nl.webuy.com/search?stext=Ps4%20console

  Prijzen die je krijgt bij CEX.

 4. Anoniem -
  Anoniem-7128's avatar

  Slechte timing. Vanaf 25mei is het Day’s of play en zal er ook wel korting zijn op een Ps4, wat de 2dehands waarde doet verminderen(tijdelijk)

 5. 893 XP
  bliksum's avatar

  Wat ik eigenlijk doe, is altijd naar de inkoop winkel Cex, als ik iets wil verkopen. Ze geven altijd een redelijke prijs wat ze er voor willen geven, hoe completer de PS4,hoe meer ze er willen geven.

 6. Anoniem -
  Anoniem-9363's avatar

  In ieder geval Niet naar de Game Mania gaan. Wilde er mn Switch Lite verkopen die 2 maanden oud was…. 75 euro wilden ze me geven …. Kansloos 😉

 7. 77 XP
  Gerard_Ingrid's avatar

  Jouw advertentie moet er uit ‘springen’ want verkoop-kreten als ps4 te koop daarvan bestaan er duizenden, kom met veel en duidelijke foto’s en nog belangrijker… Maak alles even netjes schoon want de exemplaren die ik wel eens zie of binnen krijg….

  Zit alles erbij en zo ook de DOOS? Alleen de doos verhoogt al je kans op een geslaagde en serieuze verkoop.

  Wees ook eerlijk, zit er een kras(je) op, vermeld dit.

  Zet het bieden uit, ga iets boven je vraagprijs zitten, mensen die echt interesse hebben reageren wel. Bieden geeft een hoop frustratie’s want op de meeste biedingen komt naderhand toch geen reactie meer.

  Op laten bieden en hem aan de hoogste bieder verkopen is een illusie.

 8. Anoniem -
  Anoniem-2629's avatar

  @Anoniem-9363: Ik geef je er €90 voor. NL is het duurste land, je kan er al 1 nieuw kopen voor nog geen $200.

 9. Anoniem -
  Anoniem-1105's avatar

  @Gerard_Ingrid: En als de hoogte bieder aan je deur komt willen ze alsnog flink afdingen. Heb dit met een fietsenrek gehad, wat ik al veel te goedkoop weg deed (lang verhaal) maar deze (fietsen handelaar) kreeg hem niet goedkoper mee, ookal kreeg hij hem zogenaamd niet meer van z’n auto af.

  Laat je vooral niet beetnemen door de koper.

 10. Anoniem -
  Anoniem-1910's avatar

  ik neem hem wel over voor €50

 11. Anoniem -
  Anoniem-4650's avatar

  Had de switch lite nieuw gekocht voor 230 😉

 12. Anoniem -
  Anoniem-4232's avatar

  Ik heb mijne laatst verkocht via Valyuu.com. Je krijgt er een goede prijs voor en ze betalen snel uit. Iemand anders hier nog ervaring mee?