Forum

Topic: PS5 Accessoires PSX-Sense telegram groep

Anoniem's avatar

Onlangs heb ik via de telegram groep van PSX-Sense een PS5 kunnen bemachtigen, wat echt top is! Kudos aan de PSX-Sense crew, jullie verrichten topwerk! Nu heb ik in dezelfde groep een bericht gezien met een link naar een andere telegram groep van PSX maar dan met voorraad alerts voor de ps5 accessoires, ben zelf dan ook hard op zoek naar een oplaadstation maar dit blijkt harder dan verwacht, het probleem is nu dat deze link niet werkt. Heeft iemand die link toevallig bij de hand? Of is de groep tegenwoordig niet meer actief?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. Management - 5168 XP
  M4GN3T's avatar

  wat leuk om te horen – de accessoire telegram check je via t.me/ps5accessoires

 2. Anoniem -
  Anoniem-2623's avatar

  @M4GN3T: thanks voor de link, nu de oplaadstation + een nieuwe controller gefixt! Lang leve de telegram groep haha! Ps: ben Tenshi, de site hd me uitgelogd

 3. 6716 XP
  stefan52a's avatar

  Die Telegram groep is inderdaad erg leuk!

 4. 621 XP
  RobanosSmatros's avatar

  Lucky you ik mis net steeds de oproepen haha!
  Enjoy!!

 5. Anoniem -
  Anoniem-6575's avatar

  Goedendag! Ik zat laatst in de ps5 accesoires telegram groep maar ik ben er uit gegaan omdat ik dacht alles te hebben wat ik wilden. Maar toch mis ik nog wat dingen kwa accesoires haha. Zou iemand mij een werkende link kunnen sturen van de groep? De link die hier staat doet het niet meer.. alvast bedankt!