Forum

Topic: Skyrim VR pub

Anoniem's avatar

Genieten jullie ook van Skyrim VR? Deel hier je ervaring, raad quests aan, help anderen, welke wapens gebruik je, Etc. Alles over Skyrim VR dus!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

13 reacties

 1. 560 XP
  Everlienne's avatar

  Had niet gedacht dat ik nogmaals zoveel plezier zou beleven met skyrim vr. Vanmiddag main story uitgespeeld en moet eerlijk zeggen dat ik gewoon kippevel er van kreeg, wat een ervaring! En kom best dingen tegen wat me nooit was opgevallen of misschien gewoon vergeten.

  Nog even thiefs guild quest en dan heb ik hem deze parel van een game al weer platinum! 😉

 2. 330 XP
  PlayStation-NL's avatar

  @Everlienne: zo wat snel heb je dat gedaan dan zeg! Ik ben de game voor de zoveelste keer aan het spelen, maar pak elke cave en quest die ik onderweg tegenkom. Zeker met de DLC, dagen extra gameplay! 😀 voeg me toe op PSN: CALLofDUTCHY

 3. 560 XP
  Everlienne's avatar

  @PlayStation-NL: he jah je hebt gelijk hoor, ik vind de dlc’s ook super Leuk!

  Skyrim is gewoon opzich al een gewelgdige game zonder vr maar wat vind je zelf van de vr ervaring?

 4. 330 XP
  PlayStation-NL's avatar

  @Everlienne: Ik vind het stiekem iets leuker in VR. Het is de ideale game ervoor! Alleen sommige dingen met de Move controllers zijn wat lastig, zoals het draaien in combat terwijl je wil blocken met schild of wil schieten met vuur. Ik vind het ook jammer dat ik m’n character nooit kan zien, ik kan er netzogoed als clown rondlopen. Hoe zijn jouw ervaringen?

 5. 560 XP
  Everlienne's avatar

  @PlayStation-NL: vr heeft soms wel wat nadelen, net zoals move controllers ik gebruikte de duel shock controller er ook nog gewoon erbij vooral de touchpad voor tijd vooruit zetten mocht je weer eens midden in de nacht voor een winkel staan en je wil wat verkopen.

  En jah je hebt helemaal gelijk, kleding heeft totaal geen waarde meer, blacksmithing en enchanting naar level 100 voor de dragon kleding maar gaf voor mij niet de voldoening aangezien je toch niets ziet.

  Heb hele leuke indrukwekkende dingen gezien zoals de dragons, wispmothers, en ik ben zelfs een tijdje achter de headless horseman aangereden gewoon omdat het zo cool er uitzag.

  Had zelfs spierpijn van al dat heen en weer gezwaai met de move controller haha Is een keer want anders dan wii blessure 😉

 6. 330 XP
  PlayStation-NL's avatar

  @Everlienne: Klinkt goed en mee eens. Er bestaat trouwens een kans dat we alsnog onze characters kunnen zien in een toekomstige update. De makers hebben de klacht al meerdere keren gehad.

 7. 76 XP
  Iveaux's avatar

  Ik lees erg veel wisselende reacties en dat is ook de reden dat ik hem (nog) niet gekocht heb. Leuk om hier alleen maar positieve reacties te zien, ik heb Skyrim niet kapot gespeeld dus is deze versie dan de moeite waard?

 8. 330 XP
  PlayStation-NL's avatar

  @Iveaux: Ik vind dit misschien wel de leukste versie. Ik heb Skyrim op de PS3, PC (2 versies) en nu de PSVR. De immersie is met VR echt het beste en leukste. Ik heb soms sessies van 4 uur lang, puur omdat je de tijd niet meer in de gaten hebt. Als je de PSVR hebt is Skyrim een must-have!

 9. 330 XP
  PlayStation-NL's avatar

  Smooth turning met motion controllers is vanaf vandaag mogelijk!

 10. 62 XP
  Gmike's avatar

  @Iveaux: Dit is voor mij de beste versie van Skyrim.
  Het gewone spel was al top maar dit is toch wat anders.

  Erg leuk om eindelijk eens in die wereld van Skyrim te zijn! Spel speelt erg fijn met de move controllers.
  Zit nog maar een 18 uur ver maar hopelijk volgen er nog véél meer uren!

 11. 560 XP
  Everlienne's avatar

  Heeft iemand smooth turning met de motion controllers al uitgeprobeerd?

 12. 62 XP
  Gmike's avatar

  @Everlienne: Ik heb het al geprobeerd en vind het erg leuk werken! Even de sweet spot zoeken die voor jou het aangenaamst is en alles is prima.

 13. 560 XP
  Everlienne's avatar

  @Gmike: oke ben erg benieuwd naar hoe anderen dit ervaren, stel het steeds uit namelijk. Ben nog al ondersteboven van motion sickness. Ik krijg het niet snel maar als ik het krijg heb ik de rest van de dag plezier van. Pas na een goede nachtrust voel ik me weer de oude. Ik ga dit vanweekend maar eens uittesten. 😉

  @PlayStation-NL: had jij al smooth turning met motion controllers al uitgeprobeerd?

  Met je motion controllers is links lopen dus welke wapens gebruiken jullie in je linker en rechter hand? 😉