Forum

Topic: Sony XH90/92 / Samsung Q90T

Anoniem's avatar

Ik mag deze week m’n ps5 ophalen en ben daarom aan het kijken voor een nieuwe tv. Ik weet dat hier al het één en ander over gezegd is en dat hier gelukkige LG OLED gebruikers zijn, maar ik vroeg me af of er ook mensen ervaring hebben met bovenstaande tv’s.

OLED wordt m voor mij niet vanwege de reflectie daglicht in mijn woonkamer. Dus ik ben al een tijdje aan het twijfelen tussen bovenstaande tv’s. De Sony is nu afgeprijsd naar €850, maar ik lees van alles over een probleem met de hdmi 2.1 support en dat de tv dat mogelijk niet voor elkaar gaat krijgen. Nou twijfel ik of ik überhaupt het verschil ga zien tussen 60 en 120 fps, maar ik wil in ieder geval de mogelijkheid hebben. Weet iemand hier wat meer van? Er zou een update voor deze tv geweest zijn, maar ik vind geen verhalen van na de update. Voor de Samsung zou ik nog een paar maanden door moeten sparen en ik wil eigenlijk niet meer wachten, haha. De LG Nanocell serie zou wel binnen de prijsklasse (voor nu) vallen, alleen vind ik de zwartwaardes beduidend minder dan bij deze modellen.

Ervaringen of tips in het algemeen voor een nieuwe tv zijn zeer gewaardeerd.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 380 XP
  RobanosSmatros's avatar

  Ik ervaar het niet wat je zegt over het licht dus. Voor mij is nog steeds die oled beste keuze
  Anders zou ik voor de Samsung gaan heb daarvoor prettige ervaringen gehad met mijn Samsung tv

 2. 3432 XP
  PBJ85's avatar

  Wij hebben een Samsung gehad en laatst overgestapt naar een maatje grote van LG. Voor mij geeft de LG een beter beeld en geluid en vind ik de tv beter werken. Maar dit is puur gebaseerd op een PS4 (base model)

 3. Anoniem -
  Anoniem-2868's avatar

  @PBJ85: ps4 base model ondersteunt niet eens 4k toch? tenminste de menu’s etc niet.

 4. 3432 XP
  PBJ85's avatar

  @Anoniem-2868: klopt… ik game nog lekker 1080p 😉 TV kan wel 4k aan…