Forum

Topic: Switch account toevoegen aan PlayStation account op Epic

Anoniem's avatar

Ik heb vanmorgen een Nintendo Switch Wildcat Fortnite bundel gekocht.
Nu zag ik op de site van Gamemania dit staan….

*OPGELET: indien je Epic Account al gekoppeld werd aan de PlayStation 4-versie van de game dan ben je verplicht om een nieuwe account aan te maken.

Ik heb mijn PlayStation 4 account gekoppeld aan Epic.
Ik heb zojuist een Nintendo account aangemaakt en wil vanavond als ik de switch uit de doos haal om te installeren, mijn Nintendo account erop zetten en mijn Wildcat code inlossen, maar nu dus mijn vraag….
Ik kan bij het opstarten van Fortnite mijn Epic account toevoegen zodat alle PS4 skins erop staan, maar kan ik dan ook mijn Nintendo account toevoegen daarna met de Wildcard skin zodat ik met die skin ook op de PlayStation 4 kan spelen, of moet ik een nieuwe Epic account aanmaken en heb ik straks op de Switch dan alleen de Wildcard skin???

Ik kan dit niet goed opmaken uit de tekst van de Gamemania, bedoelen ze nou dat als ik een PS4 account heb gekoppeld aan Epic, dat ik het dus niet kan linken met mijn Nintendo account en ik dus mijn Nintendo account apart moet koppelen aan een nieuwe Epic account???

Wie kan mij helpen met de vraag

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-5711's avatar

  Je eind conclusie is correct man

 2. Management - 1311 XP
  Dexter145's avatar

  Volgens mij kun je je switch account koppelen aan je epic account via de website van epic games.

  “Now, if you’re a PS4 Fortnite player, you already have an Epic account created through logging in on the console itself. Logging in to the same Epic website and heading to connected accounts will give you a list of platforms, which now includes a properly working Switch option. Clicking “Connect” will let you log in with your Nintendo Account, and that’s it. You’re linked and good to go.”

 3. 2677 XP
  Melvin's avatar

  @Dexter145: Bedankt voor de reply, het is gelukt.