Forum

Topic: THE last of us 2

Anoniem's avatar

Laura Bailey die de stem heeft gedaan is met de dood bedreigt geweest op Twitter zij en haar kid s . https://heavy.com/news/2020/07/laura-bailey-death-threats/ Ik als grote fan van de reeks was ik ook niet te spreken over hoe dat ze het verhaal hebben geschreven van The las of us 2 stond mij zeker niet aan .Al zeker niet hoe dat ze 1 van de hooft personen hebben uitgeschreven maar om dan zo doods bedreigingen naar deze persoon te sturen ja srry maar dan ben je echt mentaal ziek . Ik vind het geen goede game maar deze vrouw verdiend dit niet dit is jammer .

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

26 reacties

 1. 6741 XP
  7th-son's avatar

  Meningen verschillen!

  Wat Laura Bailey betreft ben ik het zeker met je eens. Als je een actrice, die een script krijgt en dus niets zelf verzint qua verhaal, bedreigt met de dood omwille wat ze zegt en doet in een spelletje, dan zit er een steekje bij je los en heb je echt hulp nodig.

  Qua verhaal geef ik je geen gelijk. Ik heb genoten van het verhaal, en vond het een grote achtbaanrit! Ja jammer van bepaalde dingen die gebeuren. Maar dat kan iedereen overkomen in een wereld als dat. Voor de rest had ik er eigenlijk weinig moeite mee.

 2. Anoniem -
  Anoniem-7867's avatar

  De gemakzuchtige luie oneerbiedige manier waarop personages uit het verhaal worden geschreven, vind ik zelfs respectloos naar de acteurs toe. Hoe het verhaal op het eide wordt verlengd heeft het spel zwaar om zeep geholpen, en alsnog zitten er enorme gaten in het verhaal. Ze hadden beter de zinloze gedeeltes weg kunnen laten om de gaten op te kunnen vullen.

  @7th-son: Na mijn mening had het verhaal pieken en dalen, maar vooral naar het einde toe vond ik dat het spel niet slechter kon. Naar het einde toe had ik 2 momenten van dit wil ik helemaal niet doen. Veel meer kan ik niet typen omdat ik dan dingen over het verhaal moet typen.

 3. Anoniem -
  Anoniem-7728's avatar

  Het is een povere game, maar om een stemactrice aan te vallen omdat die faler van een Neil Druckmann haar daartoe geinstrueerd heeft, is dom.

 4. Anoniem -
  Anoniem-2486's avatar

  The Last Of Us part 2 is in veel opzichten veel beter dan het origineel. Het verhaal, de omgevingen, sounds design, animaties, graphics en gamplay.

  Stuk voor stuk elementen die een zodanig hoog niveau aantikken dat je het erg lastig gaat krijgen om een game te vinden die hetzelfde niveau bereiken.

  Ik snap de kritiek rondom de leaks en het feit dat er een bepaald persoon dood gaat dan ook totaal niet… Acties hebben gevolgen..

  Ik heb erg genoten van de manier waarop het spel is opgebouwd. En kan dan ook niet wachten om er weer opnieuw in te duiken om in alle “rust” (zover het mogelijk is 😉 ) op zoek te gaan naar collectibles..

 5. Anoniem -
  Anoniem-4577's avatar

  @Anoniem-2486: Het is een complete crapgame. Honderden mensen over het internet hebben uitgelegd waarom en het is ook DUIDELIJK waarom.

 6. Anoniem -
  Anoniem-6691's avatar

  @Anoniem-2486: Ik heb al meerdere keren op deze site neer getypt dat het meer gaat om de luie gemakzuchtige manier waarop de personages uit de game worden geknald. Ook naar het eide toe is het spel enorm slecht uitgerekt. Ik had het hele spel door iets van ik vind hem wel goed, ik vind hem slecht/goed/matig/goed/matig enz enz, maar naar het einde toe had ik meer van waarom moet dit nu zó slecht uitgerekt worden. Ik had zelf na het uitspelen dat ik mijzelf afvroeg: wil ik nog wel een PS5 nu ND niet meer mee doet ..?

 7. Anoniem -
  Anoniem-1367's avatar

  @Anoniem-6691: En het antwoord voor mij is nee, ik hoef ook geen PS5 meer. Niet alleen vanwege ND en wat ze allemaal gedaan hebben rondom de leaks, maar ook vanwege hun censuur praktijken en psychotische fans die dat allemaal goedkeuren.

 8. 6716 XP
  stefan52a's avatar

  Vind deel 1 en 2 niks maar vind die dingen die mensen doen naar een stemacteurs en mocap acteur wel echt dom en veel te ver gaan, het blijft een game.

 9. 6741 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-4577: honderden? Dat valt wel mee dan. aangezien de eerste paar dagen 4 miljoen kopietjes verkocht zijn. Dan zit je nog niet eens op 1 procent joh. Ik zie het probleem niet!
  Ga maar verder huilen vanwege het verhaal enzo. Waarschijnlijk heb je de game zelf niet eens (uit)gespeeld

 10. Anoniem -
  Anoniem-4835's avatar

  @Anoniem-1367: Alle censuur en psychotische fans? Ja het toe staan van 1 seksscène kan natuurlijk niet. Wie weet kunnen we vanaf nu wel gewoon nudity op PS verwachten? En psychotische fans heb je overal. Je hebt de PC master race, mensen die beweren dat xbox betere exclusives heeft en zo heeft iedere consol zijn eigen gek. Als je geen ps5 koopt kan je gewoon zeggen dat je het betalen voor PS Plus onnodig vindt, de Xbox Gold pass beter vindt, De PS4 zoveel lawaai maakt dat het je gameplezier beinvloedt, geen bluetooth, etc…. Er zijn letterlijk honderden redenen om geen PS5 te kopen maar 1 seksscène toestaan en een klein groepje fans hou toch op!

 11. Anoniem -
  Anoniem-2887's avatar

  @7th-son: @Anoniem-4835: Dank dat jullie zijn punt hebben duidelijk gemaakt zonder dat jullie het door hebben. Zulke delusionele psychoten zijn jullie inderdaad. Gelukkig hebben mensen het steeds meer door.

 12. 182 XP
  ItsIncognito_NL's avatar

  @Anoniem-1367: Ik zou mij eens gaan verdiepen in psychoses. Want jij weet volgens mij in de verste verte niet waar je het over hebt.

 13. 6741 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-2887: @ItsIncognito_NL: Waarschijnlijk loopt hij zelf bij een therapeut voor een psychose, wie zal het zeggen.
  Hij moet zich lekker laten mee slepen met al die onzin, en gewoon niet doen wat hij zelf wilt, en zich laten beinvloeden door wat anderen zeggen en vinden.
  Maak je niet zo druk, en laat je zelf niet gek praten. Speel gewoon spelletjes (voor de fun) en haal er een leuke tijd uit. Ik weet in ieder geval zeker dat ik het kunnen genieten van tlou2 en vele andere ps4 titels. En ga dat ook gewoon weer doen op de PS5.

 14. 182 XP
  ItsIncognito_NL's avatar

  @7th-son: Daar heb je gelijk in.

 15. 6741 XP
  7th-son's avatar

  @ItsIncognito_NL: ja toch? Kijk naar die zielige doodsbedreigingen naar actrices. Dat zegt toch al weer genoeg? Wie heeft hier nou een psychose haha

  Bedoel ik uiteraard niet jou mee, maar meneertje anoniem

 16. Anoniem -
  Anoniem-966's avatar

  @Anoniem-2887: Hahaha, je hebt er al een paar te pakken zien we hier.

 17. 182 XP
  ItsIncognito_NL's avatar

  @7th-son: Door de hype laten mensen zich meeslepen. Dan worden hun verwachtingen niet waargemaakt blijkbaar in hun ogen….Dan krijgen ze blijkbaar kortsluiting ergens in de bovenkamer.

 18. Anoniem -
  Anoniem-8801's avatar

  @Anoniem-2887: Yep, goed gezegd.

 19. 2872 XP
  ROODBAARD's avatar

  @7th-son:

  En dan meerder stemacteurs met de dood bedreigen. Jezus hoe zielig ben je dan? Dat soort figuren mogen ze van mij wel afschi…. laat maar tot dat niveau wil ik me niet verlagen. Niet echt. 😉

 20. 2872 XP
  ROODBAARD's avatar

  @Anoniem-1367:

  Haha dan ben je echt wel een triest persoontje. Kan me haast niet voorstellen dat je dit serieus meent. Maar aangezien er mensen met de dood worden bedreigd kijk ik er niet eens raar meer van op.

  Mag ik vragen hoe oud je bent?

 21. Anoniem -
  Anoniem-6242's avatar

  @Anoniem-1367: Inderdaad, dat vind ik ook.

 22. 6741 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-6242: ok, doei!

 23. Anoniem -
  Anoniem-1917's avatar

  Geen goede game? Wtf Jime, dat is echt onzin. Dit is qua storytelling, graphics en gameplay één van de beste – zo niet de beste games ooit!

 24. Anoniem -
  Anoniem-6132's avatar

  Dit is een van de slechtste games die ik ooit gespeeld heb.

 25. 78 XP
  Bustakiller's avatar

  @Anoniem-6132: Wow dat is nogal een statement. Maar waarom dan?

 26. 78 XP
  Bustakiller's avatar

  Heb het spel net zelf uitgespeeld en ben nu bezig met de platinum trophy.

  Ik vond het een heel goed verhaal, prachtige game en heerlijke gameplay!
  Het spel vond ik soms lastig om verder te spelen door de emotionele achtbaan waar je in zit, vooral door wat er in het begin en op het eind op mij afkwam. Ik snap dat dit de keuzes zijn van de makers en ik ben juist blij dat ze deze durven te maken.

  Ik zou willen dat het wachten op een deel 3 niet zo lang zou duren, maar begrijp dat ND voor nu even stopt met The Last of Us en zich gaat focussen op iets anders.

  Heel jammer dat zoveel ongefundeerde negativiteit over een verhaal, waar alleen de makers iets over te zeggen hebben, een game serie in de ijskast kan zetten.