Usb hub 3.0

Forumoverzicht

avatar
Geplaatst in: Sony PlayStation 4
Topic gemaakt op:
Level: 570 XP

Dus,

Ik heb zoals vele maar 2 usb’s op m’n ps4 zitten, maar nu wil ik dit uitbreiden. Echter weet ik dat dit de nodige kracht nodig heeft, heb het een keer geprobeerd met een simpele hub met m’n wireless headset en dit werkte niet.

Ik dacht dus, nu heb ik een hub nodig 3.0 met voeding, juist?

Het gaat om een harde schijf een stuur en een headset reciever.

Graag advies.

Thnx

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

12 reacties

 1.    5908 XP
  7th-son's avatar

  Dat je met je harde schijf dmv een hub geen usb 3.0 hebt en het daardoor langzamer is, is begrijpelijk. Maar je wireless headset werkt niet op een hub? Wat een rarigheid zeg!

 2.    527 XP
  Everlienne's avatar

  He ja ik ken het probleem heb zelf ook usb poorten te kort (extreme HD, headset, vr bril, gitaar tune cable, ) dus ook ik ben benieuwd als iemand een oplossing weet?

 3.    570 XP
  Supersnorkel's avatar

  @7th-son: nou, hij ging haperen, deed het dus wel alleen had er niks aan.

 4.    5908 XP
  7th-son's avatar

  @Everlienne: de ps4 pro heeft sowieso al 3 usb 3.0 poorten (eentje aan de achterkant speciaal voor hdd of vr), maar kan goed begrijpen als je te kort komt!

  https://www.amazon.com/gp/product/B00B7FOQCK
  Deze schijnt goed te werken, na wat kort speurwerk op onze grote vriend Google 😉

 5.    570 XP
  Supersnorkel's avatar

  @7th-son: ga d’r maar een bestellen, alleen dan één met voeding, thnx.

 6. Anoniem -   
  94.215.29..xxx's avatar

  Wat ik raar vind is dat 1 poort minder stroom geeft dan de andere poort. Wilde mijn telefoon opladen, 1 poort werkte niet de ander werkte wel (controller wordt op beide poorten opgeladen).

 7.    527 XP
  Everlienne's avatar

  @7th-son: Pro heb ik helaas niet. Ik heb zelf ook al een paar keer Google vriend om raad gevraagd, die link die je stuurde is van het merk Anker wat ik op zich een goed merk vind, ik heb meerder producten van hun en had deze ook al vaker gezien maar toch bedankt voor je link.

  Misschien zeg ik nu iets heel doms maar trekt een 1 zoon poort een hub wel als je zoveel apparaten in 1 keer er op aansluit? Zou niet graag willen dat mijn apparaten er kapot aan gaan.

  Ik had namelijk 2 headsets, een Astro A50 en een Steelseries 840 aan elkaar gekoppeld (zonder hub in 1 poort op de ps4) en binnen 2 maand gingen deze kapot, kreeg vanwege garantie een nieuwe headset en het zelfde gebeurde weer, mijn vermoeden is dat het komt door de stroom voorziening van de PS4 USB poorten, dus vandaar ben ik nu behoorlijk voorzichtig, dit heeft me namelijk 700 euro gekost.

 8.    5908 XP
  7th-son's avatar

  @Everlienne: ik denk niet dat dat heel veel problemen hoort te veroorzaken.
  Het lijkt mij dat het gaat van hoeveel stroom/vermogen iets verbruikt, en hoeveel de poort kan hebben.
  USB is usb, en dat hoort universeel te zijn en geen kapot randapparatuur op te leveren.
  Een Headset zal zo goed als niet aan stroom verbruiken, eveneens de PSVR Headset, aangezien die zijn eigen voeding al heeft. De Hdd zal het meeste verbruiken denk ik (die kwamen vroeger vaak met dubbele usb kabel, 1 voor voeding, en 1 voor data. Of met een eigen adapter, weet niet hoe dat tegenwoordig is).
  Die gitaar tune kabel, hoezo moet dat op de eps4 aangesloten als ik vragen mag? Is dat voor rock Smith ofzo?

  Persoonlijk denk ik dat ene usb Hub helemaal geen kwaad kan, zolang het niet van een of ander slecht merk is. Je ziet ze tegenwoordig overal, en word ook voor van alles gebruikt. Mocht er randapparatuur kapot gaat, dan ligt het denk ik eerder daar aan, dan aan een USB Hub.

  Hoop je hiermee wat nuttige informatie gegeven te hebben;)

 9.    527 XP
  Everlienne's avatar

  @7th-son: Jah had gelijk, de tune cable is voor een elektrische gitaar die aangesloten word via usb voor Rocksmith 2016.

  Bedankt voor je info zal is zien waar ik een hub bestel, zelfs de betere merken kosten niet zo veel. Dat gaat wel goed komen.

 10.    570 XP
  Supersnorkel's avatar

  Super Speed 5 Gbps 7 Poorten met LED USB 3.0 HUB Splitter met Aan/Uit Schakelaar Adapter USB Hub Voor Desktop Laptop Computer
  http://s.aliexpress.com/m6zI36N7
  (from AliExpress Android)

  Heb dit nu besteld, wat 7th son zegt, usb is usb, daarom kies ik voor deze chinese meuk 😛 kan een update doen als het er is.

 11.    5908 XP
  7th-son's avatar

  @Everlienne: laat me weten wat je bevindingen zijn!

  Een rockende vrouw die van gamen houd, die zie je niet zo vaak 😉

 12.    527 XP
  Everlienne's avatar

  @7th-son: haha altijd leuk als een man een gamende vrouw op merkt 🙂 , tis mijn lust en mijn leven.

  Maar als ik meer weet, zal ik je laten weten wat mijn bevindingen zijn.